Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΕΪΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ…



"Εγώ, θα υπογράψω, προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση"
Μετά τη συνάντησή του με τους τροϊκανούς σήμερα το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι εξετάστηκαν όλες οι παράμετροι της συμφωνίας και τόνισε ότι «είναι σαφές ότι συνδέεται η καταβολή της 6ης δόσης από την επιστολή τόσο του κ. Παπανδρέου όσο και του κ. Σαμαρά και την...
κατάθεση της δικής μας άποψης». Αυτό στα απλά ελληνικά σημαίνει ότι οι Παπανδρέου – Σαμαράς πρέπει να υπογράψουν την επιστολή τους προς την τρόικα προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση, ενώ η δική του υπογραφή λέγεται «θα κάνω αυτό που πρέπει», που πάλι σημαίνει ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ. Αυτή είναι η ΜΠΕΣΑ και το ΦΙΛΟΤΙΜΟ του !
Πώς θα κοροϊδέψω τα κορόιδα τους ψηφοφόρους μου και θα εκθέσω τους άλλους δύο λέγοντας μετά ότι αυτοί έβαλαν υπογραφή στην επιστολή! Καταηκαμένε Έλληνα ψηφοφόρε τι έχεις να ακούσεις ακόμη από τα παπαγαλάκια και τους πατριδέμπορες που το μόνο που έχουν στο μυαλό τους είναι η εξουσία και τα οφέλη που προκύπτουν από την εξάσκηση αυτής. 

 ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ


TaXalia

Ισπανία: Σαρωτική νίκη του Λαϊκού Κόμματος δείχνει το exit poll




Σαρωτική νίκη του Λαϊκού Κόμματος στις βουλευτικές εκλογές της Ισπανίας δείχνει το μοναδικό exit poll που πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της...



δημόσιας τηλεόρασης RTVE.
Συγκεκριμένα, το Λαϊκό Κόμμα με 43,5% των έγκυρων ψήφων θα έχει μια πλειοψηφία 181-185 εδρών στην ισπανική Κάτω Βουλή, ενώ το Σοσιαλιστικό κόμμα με περίπου 30% των έγκυρων ψήφων θα έχει 115-119 έδρες.

Planet-Greece

Tελεσίγραφο Β.Σόϊμπλε στον Α.Σαμαρά και η απάντηση Σαμαρά



ImageΗ Γερμανία δια στόματος Β.Σόϊμπλε στέλνει τελεσίγραφο ανάλογο με αυτό της 6ης Απριλίου 1941 για να υπογράψει την δέσμευση εφαρμογής των μέτρων που απορρέουν από την δανειακή σύμβαση ο Α.Σαμαράς και ο Α.Σαμαράς το απορρίπτει και λέει "Μολών λαβέ". Για την ακρίβεια, λέει "Έχετε λάβει τις δεσμεύσεις μου με την επιστολή που έστειλα στον πρόεδρο του ΕΚΛ και την προφορική διατύπωση μου. Μέχρι εκεί".
Βέβαια στην Αθήνα, τα ΜΜΕ που στήρξαν και στηρίζουν τρόϊκα και ΜΜΕ από χθες παίζουν το "χαρτί" της 6ης δόσης, ("Θα την λάβουμε μόνο αν υπογράψει ο Α.Σαμαράς") και της επέκτασης του χρόνου παραμονής της κυβέρνησης Παπαδήμου στην εξουσία πέραν της 19ης Φεβρουαρίου (προφανώς για να κάνει αυτά που έχει υποσχεθεί στους ντόπιους κια ξένους διαπλεκόμενους).

Εκείνο πάντως που  πρέπει να σημειωθεί είναι ότι  η στάση αυτή του Βερολίνου  αλλά και η επωδός του Σόιμπλε  πως «η Ευρώπη μπορεί να τροποποιήσει τις συνθήκες της μέσα σε 24 μήνες, ώστε να ανοίξει ο δρόμος για μια στενότερη δημοσιονομική ολοκλήρωση των κρατών-μελών της Ευρωζώνης», έχει προκαλέσει την έντονη δυσφορία των Ευρωπαίων εταίρων της Γερμανίας.

Ενδεικτική η εντονότατη διαφωνία που είχαν την Παρασκευή  η Γερμανίδα Καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ και ο Βρετανός πρωθυπουργός Ν. Κάμερον, ως προς την  οικονομική διακυβέρνηση της Ευρωζώνης και της ΕΕ γενικότερα, η στάση του Παρισιού απέναντι στην σθεναρή άρνηση της Γερμανίας να συναινέσει στην πιο «επιθετική» παρέμβαση της ΕΚΤ στις ταλανισμένες από τις κερδοσκοπικές επιθέσεις ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων και το ξέσπασμα του Ισπανού πρωθυπουργού Ζοζέ Θαπατέρο που δήλωσε πως επιτέλους η ΕΚΤ πρέπει να φροντίζει για όλα τα μέλη της …




Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου