Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα αλλά να ζούν δυό καθάρματα;




Γράφει ο οργισμένος Χάρρυ Κλυνν
«Ήταν τότε που ενώ είχαμε βγάλει μία πολύ πετυχημένη έκδοση της δεκαετίας, έγιναν κάποια σχόλια ότι εμείς εάν δεν πάρουμε βοήθεια από τη Γερμανία, θα πάμε στο IMF (ΔΝΤ). Ήταν μία ατυχής τοποθέτηση για τις αγορές, γιατί οι αγορές ενώ άκουγαν ότι το ..
χαρτί πάει καλά, τα spreads έπεφταν κλπ., ξαφνικά έλεγαν "καλά αφού αυτοί σήκωσαν λεφτά και πάνε πάρα πολύ καλά, γιατί συνεχίζουν και μας απειλούν ότι θα πάνε στο IMF; Μήπως υπάρχει κάτι που δεν βλέπουμε;". Και ξαφνικά φρίκαραν. Αρχίζουν και λένε ότι μήπως γίνεται κάτι; Αλλιώς τους περιμένουμε να συμπεριφέρονται και αλλιώς συμπεριφέρονται».

Αυτά είπε στη Βουλή ο γενικός διευθυντής του ΟΔΔΗΧ Π. Χριστοδούλου για τους πολιτικούς που έμελε να εκτελέσουν εν ψυχρώ την Ελλάδα. Κάνανε τα αδύνατα δυνατά οι μειοδότες… Κίνησαν γη και ουρανό, βάλανε τα νερομπίστολα πάνω στο τραπέζι, μίλησαν για διεφθαρμένους Έλληνες, Τιτανικούς, παραφούσκωσαν το έλλειμμα μόνο και μόνο να μας οδηγήσουν στο ΔΝΤ και τα κατάφεραν… 
Κατάφεραν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε τριτικοσμική χώρα στην κατηγορίας Περού και Μπαγκλαντές… 
Δύο καθάρματα πολιτικοί έδεσαν σιδηροδέσμια μια χώρα, τη χώρα τους, και την παρέδωσαν λεία στον Γερμανικό νεοεπεκτατισμό και το διεθνές τοκογλυφικό κεφάλαιο! ΓΙΑΤΙ; 
Αυτοί σίγουρα ξέρουν το γιατί και όλοι εμείς το υποψιαζόμαστε… Είναι πλέον δουλειά της Δικαιοσύνης να βρει του λόγους… Όσο ακόμα είναι νωρίς… Αξίζει να πεθάνει η Ελλάδα και να ζουν αυτά τα καθάρματα; Ποιες εξεταστικές επιτροπές και ποια Ειδικά Δικαστήρια; Συνοπτικές διαδικασίες και άμεση τιμωρία… 
Πολλοί αν όχι οι περισσότεροι των Ελλήνων θεωρούν αποτυχημένο τον ΓΑΠ. Κάνουν λάθος, ο Παπανδρέου όχι μόνο πέτυχε σ’ αυτό για το οποίο επιλέγει, αλλά έθεσε και εκτός μάχης τον Αντώνη Σαμαρά, καθιστώντας τον μάλιστα συνένοχο στο προδοτικό του έργο! 
Από δω και πέρα ο λαός έχει το λόγο, αφού είναι και ο μόνος που μπορεί να σταματήσει αυτόν τον όλεθρο… 


Ποινική δίωξη για το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Ποινική δίωξη κατά αγνώστων δραστών για σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή, άσκησε η εισαγγελία πρωτοδικών, έπειτα από πολύμηνη έρευνα, που διενεργήθηκε, με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα τον περασμένο Ιούνιο.
Τα επίμαχα δημοσιεύματα επικαλούνταν έγγραφο των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών προς την ΕΥΠ σύμφωνα με το οποίο, υπήρχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Κ. Καραμανλή, λόγω της ενεργειακής πολιτικής της τότε κυβέρνησης.
Οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες φέρονταν να υποστηρίζουν ότι είχαν διενεργήσει αντιπαρακολουθήσεις και είχαν εντοπίσει ομάδα 20 ατόμων, που παρακολουθούσαν, τον τότε πρωθυπουργό. Υποστηριζόταν μάλιστα στο έγγραφο ότι τα πρόσωπα αυτά ήταν μέλη ξένων μυστικών υπηρεσιών.
Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Νίκος Ορνεράκης, που διενήργησε την προκαταρκτική εξέταση, άσκησε ποινική δίωξη για το αδίκημα των «προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας», «διατάραξης ομαλής λειτουργίας του Πολιτεύματος» και «αποστέρησης του πρωθυπουργού από την ενάσκηση της εξουσίας, που του παρέχει το Σύνταγμα».
Πληροφορίες που επικαλείται το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αναφέρουν ότι στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξετάσθηκαν αξιωματικοί και διοικητές της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛΑΣ), αλλά και πρόσωπα που υπηρετούσαν στην ασφάλεια του πρωθυπουργού.
Ανάμεσα στις προπαρασκευαστικές ενέργειες, βάσει της δικογραφίας που έχει σχηματισθεί, εντάσσονται και τα επεισόδια του Δεκεμβρίου του 2008, με αφορμή τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δ. Πυλαίας-Χορτιάτη: Εξέδρες για επισήμους ΤΕΛΟΣ στις παρελάσεις



Σε μια... πρωτοποριακή απόφαση προχώρησε ο δήμαρχος Πυλαίας-ΧορτιάτηΙγνάτιος Καϊζετίδης, ο οποίος ανακοίνωσε σήμερα πως καταργούνται οι εξέδρες τωνεπισήμων σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου του, αρχής γενομένης από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου.
Μετά την κοινοποίηση της απόφασής του στους υπηρεσιακούς φορείς του δήμου, ο δήμαρχος δήλωσε τα εξής: «Επί χρόνια μένουμε στον τύπο τωνπαρελάσεων, χάνοντας την ουσία των ιστορικών γεγονότων. Ηοφειλόμενη τιμή δεν είναι στα παρόντα πρόσωπα αλλά στα ιστορικάγεγονότα και τους πρωταγωνιστές τους. Η εξέδρα στις παρελάσειςείναι μια εθιμική συνήθεια που σηματοδοτεί μια απόσταση ανάμεσαστους θεσμούς και την κοινωνία. Η θέση των "επισήμων" είναι ανάμεσα στον κόσμο από τον οποίο προέρχονται. Για να έχουν την ίδια εικόνα και να μοιράζονται τα ίδια αισθήματα. Είναι έναςπολύ χρήσιμος και αναγκαίος συμβολισμός. Εμείς καταργούμεοριστικά τις εξέδρες των επισήμων στις παρελάσεις και παίρνουμετη θέση μας δίπλα στους πολίτες».


Αρχειοθήκη ιστολογίου