Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η Ελληνική κυβέρνηση απαγόρευσε στον Πούτιν να έρθει στο Άγιο Όρος!



Έντονα δυσαρεστημένο με την Ελληνική Κυβέρνηση είναι το Κρεμλίνο, μετά την άρνηση της Ελλάδας στο αίτημα του Βλαντιμίρ Πούτιν να επισκεφθεί την μεγάλη Βδομάδα του Άγιο Όρος και το Βατοπέδι. 
Συγκεκριμένα,  ...
ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι αστραπή στο Άγιο Όρος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και στα πλαίσια της επίσκεψης του να δει και τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.
Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.
Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο
Δείτε και σχετικό βίντεο για την είδηση:
πηγή: romfea.gr

Ο Αφοπλισμός των Ελλήνων Εθνοφυλάκων … και τα Κέντρα λαθρομεταναστών



Αρχές καλοκαιριού του 2011 έγραφα ένα άρθρο για μια ακατανόητη ενέργεια του τότε ΥΕΘΑ για τον αφοπλισμού των Ελλήνων εθνοφυλάκων της Κεντρικής Μακεδονίας!Δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο να αφοπλιστούν οι Έλληνες Εθνοφύλακες το δε άρθρο μπορείτε να το διαβάσετε ποιο κάτω ...

Σήμερα όμως τα πάντα είναι μπροστά μας αδυνατώ να πιστέψω τις παιδαριώδες δικαιολογίες του υπουργού και πρώην Αρχηγού της ΕΛΑΣ οικονόμου που δείχνει σαν μην γνωρίζει ότι το έγκλημα απλά μεταφέρετε και μεταφέρεται άσχημα σε μια τεράστια έκταση χωρίς οργάνωση χωρίς άνδρες χωρίς μέσα ! Το να δημιουργήσεις κέντρα κράτησης σε περιοχές που έχουν φτιαχτεί για αποθήκες πυρομαχικών απλά μεταφέρεις το πρόβλημα και τοποθετείς ωρολογιακές βόμβες στα θεμέλια της Ελληνικής περιφέρειας

Ο Χρυσοχοίδης γνωστός για αισθήματα που τρέφει υπέρ των λαθρομεταναστών προκαλεί το αίσθημα των κατοίκων και προκλητικότατα απειλεί ότι θα το κάνει χωρίς αναβολή ! Να του θυμίσω την Κερατέα ή να τον προκαλέσω αν τολμά να τοποθετήσει ένα κέντρο κράτησης εντός Αττικής πχ στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα που ενδείκνυται και έχει και έτοιμες τις εγκαταστάσεις ;

Σήμερα στην Κοζάνη ,αύριο σειρά ‘έχουν τα Τρίκαλα ,, η Ελασσόνα, τα Γρεβενά όπου υπάρχουν στρατόπεδα θα φέρουν λαθρομετανάστες γιατί τα λεφτά είναι πολλά και οι πολιτικοί μας χωρίς πυγμή! Βλέπεις οι Ευρωπαίοι προτιμούν να πληρώσουν κάτι παραπάνω και να έχουν τις αποθήκες ψυχών στην Ελλάδα !

Τι θα έλεγε ο Υπουργός αν τοποθετούσαν ένα κέντρο κράτησης έξω από το σπίτι του ; Για τον Οικονόμου δεν τίθεται θέμα εκτελεί εντολές γιατί πάντα η ΕΛΑΣ δεν είχε Αρχηγό ούτε Αρχηγείο είχε ομάδες δίπλα σε πολιτικούς !

Σε επιχειρησιακό επίπεδο τώρα πως μια ιδιωτική εταιρία θα φυλάξει εντός 1000 άτομα; Πώς η δύναμη της Αστυνομικής διεύθυνσης Κοζάνης θα διαθέσει και από που δυνάμεις για φυλάνε σε ένα στρατόπεδο και όχι σε φυλακές 1000 απελπισμένους και αποφασισμένους άνδρες και εκπαιδευμένους σε όλες τις μεθόδους του αντάρτικου και της απόδρασης ;

Τι θα συμβεί ; Θα γίνει όλη η περιφέρειά μια ανοιχτή φυλακή με χιλιάδες κρατούμενους να βιάζουν να σκοτώνουν και βιαιοπραγούν εναντίον των Ελλήνων ίσως για αυτό το λόγο αποφάσισαν και αφόπλισαν και την Εθνοφυλακή;

Για το θέμα μίλησε και η Βουλευτής της Ν.Δ κ.Πιπιλή που απλώς επιβεβαίωσε με τον χειρότερο τρόπο και υπενθύμισε σε όλους εμάς οτι Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και απείλησε να μην αγοράσουν οι Αθηναίοι προϊόντα απο την Κοζάνη, να υπενθυμίσουμε στην κυρία οτι ειναι καλύτερα να (πιπιλίζει αρούλμπες στη βουλή ) παρά αναφέρεται σε θέματα που δεν τα γνωρίζει και εμ πάσι περιπτώσει οι Κοζανίτες κυρία μου θα έχουν να φάνε γιατί είναι αυτάρκεις , εσύ και τα σουργελα της πλατείας τι θα φάτε αέρα κοπανιστό ;


Μακρυγιάννης Χρήστος

Ανώτερος Αξιωματικός ε.α


Όπως το είχε προβλέψει ο Εθνάρχης…



Ένα από τα αυταπόδεικτα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Κωνσταντίνου Καραμανλή, που του επέτρεψαν να αναμετρηθεί με επιτυχία με το πεπρωμένο του, και να εξέλθει της μονομαχίας όχι απλώς νικητής, αλλά με το brand-name Εθνάρχης, ήταν η διορατική ματιά που ταξίδευε στο μέλλον, και είχε τη δυνατότητα να βλέπει νωρίς και ξεκάθαρα όσα επρόκειτο να συμβούν.
Στο βιβλίο «Ο πολιτικός λόγος του Κωνσταντίνου Καραμανλή», που κυκλοφόρησε προ ετών, με την επιμέλεια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας, καταγράφεται ένα απόσπασμα ομιλίας του Εθνάρχη στο δημαρχείο του Άαχεν, στις 4 Μαϊου του 1978, όπου περιγράφει το πώς θα μπορούσε να είναι η Ευρώπη του μέλλοντος. Ή μάλλον, οι Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης.
«Η έννοια της Ένωσης, κάθε ένωσης, ταυτίζεται σχεδόν με την έννοια της δύναμης. Και την αλήθεια αυτή την επιβεβαιώνουν άπειρα παραδείγματα, από τη Ρώμη που με την ένωσή της υπέταξε τη διαιρεμένη Ελλάδα, μέχρι την Αμερική και τη Γερμανία, που κι αυτές με την ενοποίησή τους απέκτησαν μοναδική ισχύ. Εάν οι αρχαίες ελληνικές πόλεις είχαν ακούσει τον Ισοκράτη, που σε όλη του τη ζωή τις συμβούλευε να ενωθούν, θα ήταν άλλη η εξέλιξη του Ελληνισμού και η πορεία της Ιστορίας.
Η Ευρώπη που μέχρι τις αρχές του αιώνα μας κυριαρχούσε υπό διάφορες μορφές στον κόσμο, βρίσκεται σήμερα σε παρακμή, και θα είχε χάσει την ελευθερία της, αν δεν είχε την αλληλεγγύη της Αμερικής. Ήδη, για να επιζήσει, θα πρέπει να ενωθεί. Και να μετατρέψει το τεράστιο δυναμικό που διαθέτει, σε δύναμη πολιτική, οικονομική και ηθική.
Για να εκτιμηθεί όμως καλύτερα η σημασία της ένωσης της Ευρώπης, θα πρέπει να θεωρηθεί στα πλαίσια της σημερινής πραγματικότητας. Η ανθρωπότητα περνά σήμερα μια κρίσιμη μεταβατική περίοδο, που την χαρακτηρίζει καθολική και έντονη ανησυχία. Ανησυχία που εκδηλώνεται υπό διάφορες μορφές, από το άγχος μέχρι και τη βία. Γιατί ο άνθρωπος της εποχής μας, θέλει να απομακρυνθεί από ένα τρόπο ζωής και αναζητεί καινούριο.
Η αγωνιώδης αυτή αναζήτηση αποτελεί αυτή καθ’ αυτή μια δύναμη που δεν μπορεί να αγνοηθεί. Εάν κατά τα προσεχή χρόνια υπάρξει πολιτική και πνευματική ηγεσία ικανή να τη χειραγωγήσει, μπορεί η δύναμη αυτή να αποβεί δημιουργική. Και να οδηγήσει σε μια καλύτερη ζωή, θα έλεγα και σε μια καινούρια Αναγέννηση. Εάν αφεθεί αχειραγώγητη, μπορεί να αποβεί καταστροφική.
Ο σχηματισμός μιας Ενωμένης Ευρώπης πιστεύω ότι θα είναι το μεγαλύτερο πολιτικό γεγονός του αιώνα μας. Ένα γεγονός που θα επηρεάσει τη μοίρα της ηπείρου μας, αλλά και την πορεία της ανθρωπότητας. Γιατί θα εξισορροπήσει τον συσχετισμό δυνάμεων στον κόσμο, θα κατοχυρώσει την ανεξαρτησία της Ευρώπης, και θα συμβάλει στην εμπέδωση της παγκόσμιας τάξης και ειρήνης», ανέφερε στην ομιλία του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.
Έχει κανείς αμφιβολία ότι αυτή η Ενωμένη Ευρώπη θα ήταν μια πραγματική υπερδύναμη, πολιτικό και οικονομικό αντίπαλο δέος της υπερδύναμης που κατοικοεδρεύει στην άλλη όχθη του Ατλαντικού;
Ο Εθνάρχης βέβαια είχε προβλέψει εγκαίρως και την εθνική διαδρομή της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη, όταν σε ομιλία του μετά την υπογραφή της Συνθήκης Ένταξης στην ΕΟΚ, την 28η Μαϊου του  1979, είχε διατυπώσει την εκτίμηση ότι «για την προσαρμογή της Ελλάδας στις ευρωπαϊκές συνθήκες, θα χρειαστεί όχι μόνο ριζική αναδιοργάνωση της οικονομίας μας, αλλά και αλλαγή της νοοτροπίας μας».
Με τους άτσαλους χειρισμούς στο PSI, η οικονομία μας χρεοκόπησε τεχνικά, πολύ πρόσφατα. Η χρεοκοπία της νοοτροπίας μας, προηγήθηκε.


Ρύθμιση για όσους Νέους Αγρότες δεν έχουν προλάβει τις εκπαιδεύσεις



Το αίτημα πληρωμής της 2ης δόσης θα συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση ότι δεν έχουν κληθεί για εκπαίδευση

Με μία απλή υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κληθεί για εκπαίδευση από τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα, μέχρι το τέλος της τριετίας από την ημερομηνία έγκρισης, οι δικαιούχοι του προγράμματος ενίσχυσης Νέων Αγροτών (Μέτρο 112) μπορούν να προχωρήσουν κανονικά στη διαδικασία υποβολής αιτήματος πληρωμής της δεύτερης και της τρίτης δόσης.

Σύμφωνα με εγκύκλιο που δημοσιεύτηκε στον διαδικτυακό τόπο «Διαύγεια»: «Στις περιπτώσεις που οι δικαιούχοι του μέτρου μέχρι το τέλος της τριετίας, από την ημερομηνία ισχύος της ατομικής απόφασης έγκρισης πράξης, δεν έχουν κληθεί από τον ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ για να... 

...πραγματοποιήσουν την επαγγελματική εκπαίδευση, θα υποβάλλουν απαραίτητα, πριν από τη λήξη της τριετούς προθεσμίας αίτημα πληρωμής της 2ης δόσης (ή και 3ης δόσης μαζί εφόσον πληρούν τις λοιπές προϋποθέσεις) που θα συνοδεύεται από Υπεύθυνη Δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι δεν έχουν κληθεί για εκπαίδευση και ότι όταν κληθούν θα την πραγματοποιήσουν».

Ολόκληρη η εγκύκλιος του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Διευκρινήσεις για την καταβολή 2ης και 3ης δόσης της ενίσχυσης του Μέτρου 112 ΕΔΩ!

---
Πηγή: agronews.gr

 

ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...



ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΥΝΙΚΑ ΟΤΙ ΕΠΕΣΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣΑ ΤΟΥ...
Δεν υπάρχει άλλος με τέτοιο κυνισμό σε ότι λάθος αποφάσεις και αν παίρνει. Πετάει στα μούτρα των τηλεθεατών μια συγνώμη και αυτό είναι όλο. Όλο το πανηγυράκι έχει στηθεί για να εκλεγεί βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής. Και... μέχρι να ανακοινωθεί επισήμως η προεκλογική περίοδο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί όποιο κανάλι, ραδιόφωνο ή ΜΜΕ υπάρχει. Το πλάνο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha στο οποίο παραδέχθηκε τα εγκληματικά του λάθη. Για τον εισαγγελέα και το Ειδικό Δικαστήριο ο άνθρωπος...



http://fimotro.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου