Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Γιάννης Μπέζος: ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ!




Στην ελληνική παθογένεια ως πηγή μιας «ράθυμης Ελλάδας» εντοπίζει το πρόβλημα της Ελλάδας ο δημοφιλής ηθοποιός και υποψήφιος - σε μη εκλόγιμη θέση- με την ΔΗΜΑΡ, Γιάννης Μπέζος....



«Αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να απασχολεί είναι τι θα κάνουμε εμείς στα ενδότερα και όχι οι Ευρωπαίοι. Να δούμε πως αντιλαμβανόμαστε εμείς την πολιτική, την Ελλάδα, την παιδεία, την εφαρμογή των νόμων, την αξιοποίηση της δουλειάς. Αν δεν αλλάξουμε μυαλά και νοοτροπία, τα πράγματα θα παραμένουν ίδια» καταλήγει, μάλλον σε απαισιόδοξο τόνο, ο Έλληνας κωμικός.

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και η αποψή του περί δικομματισμού, «το ΠΑΣΟΚ είναι τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Ουσιαστικά δεν άλλαξε κάτι, αν υποθέσουμε ότι το δικομματικό σύστημα έχει πεθάνει. Δε συμφωνώ. Υπάρχει».

πηγή: parapolitika

"Eσύ, θα το ρισκάρεις με τον Τσίπρα;"

Προβάδισμα της ΝΔ σε 4 δημοσκοπήσεις



Προβάδισμα της ΝΔ, αλλά και «ντέρμπι» με τον ΣΥΡΙΖΑ, δείχνουν τέσσερις νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται αύριο στον κυριακάτικο Τύπο. Η ΝΔ προηγείται από 1,1 έως 5,7 εκατοστιαίες μονάδες, ενώ, με εξαίρεση την εμφανιζόμενη υποχώρηση της δύναμης του ΚΚΕ, δεν αλλάζει η σειρά κατάταξης των υπόλοιπων κομμάτων και ο συνασπισμός Δράση και Δημιουργία Ξανά, βρίσκεται κοντά στο όριο της εισόδου στην επόμενη Βουλή ως το όγδοο κόμμα.

«Ντέρμπι» δείχνει η δημοσκόπηση της MRB για τη REAL NEWS καθώς ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνουν 23,3% και 22,2% αντίστοιχα. Ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13,8%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 7%, η ΔΗΜΑΡ με 5,7%, το ΚΚΕ με 5% και η Χρυσή Αυγή με 4%.

Στην παράσταση νίκης, σύμφωνα με την ίδια εταιρία, η ΝΔ έχει περάσει μπροστά συγκεντρώνοντας το 42,9% από το 33,1% που ήταν την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ από το 41,7% έχει πέσει στο 35,8%.

Σε δημοσκόπηση της Κάπα Research, που δημοσιεύει το Βήμα της Κυριακής, η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου συγκεντρώνει το 25,8% έναντι 20,1% του ΣΥΡΙΖΑ και ακλουθούν το ΠΑΣΟΚ με 13%, το ΚΚΕ με 6,3%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ 5,3% και η Χρυσή Αυγή με 5,2%.


http://tro-ma-ktiko.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου