Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Reuters: Η Ισπανία θα προσφύγει σε στήριξη το Σαββατοκύριακο



Το πρακτορείο επικαλείται πηγές από την Ε.Ε. Έκτακτη σύγκληση του Eurogroup αύριοΤο πρακτορείο επικαλείται πηγές από την Ε.Ε. Έκτακτη σύγκληση του Eurogroup αύριο
Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ζητήσει η Ισπανία ευρωπαϊκή στήριξη για να ενισχύσει τις τράπεζές της όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters.
Το πρακτορείο επικαλείται δυο πηγές από την Ευρωπαϊκή Ένωση, χωρίς, ωστόσο, να τις κατονομάζει.
Αναφέρει, μάλιστα, ότι συγκαλείται έκτακτη σύνοδος του Eurogroup αύριο Σάββατο, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες. 



http://www.24h.gr/

Οργάνωση Επαναστατικού Στρατού απο τον Υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Ιφικράτη -Απόστολο Αμυρά

 Ο ΣΥΡΙΖΑ ΥΠΟΘΆΛΠΕΙ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΆ ΣΤΟΙΧΕΙΆ;   ΆΝΤΕ ΡΕ  ΣΟΒΑΡΑ;;.....





http://planet-greece.blogspot.com

Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;Καλεί Έλληνες να δολοφονήσουν...

Planet-Greece: Έγκυρη ενημέρωση: Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ;Καλεί Έλληνες να δολοφονήσουν...: Είναι δυνατόν; Άνθρωποι σαν και αυτόν, που εκτρέφουν το μίσος και παροτρύνουν του Έλληνες να δολοφονήσουν Έλληνες ,κυκλοφορούν ακόμη ελε...

Ναι κύριε Παπαδημούλη, εσείς ανακοινώσατε τον φασίστα!



Για να μην παραπληροφεί κανένας, κανέναν, η αλήθεια είναι απλή, με τον Ιφικράτη Αμοιρά :
Στις 20 Απριλίου, ο ΣΥΡΙΖΑ έστειλε δελτίο τύπου στα ΜΜΕ, -αρχείο excel με τα ονόματα των υποψηφίων-. Σε αυτά ακριβώς κάτω από το όνομα του Αλέξη Τσίπρα υπήρχε το όνομα του.
Ιδού η απόδειξη:


 http://www.iefimerida.gr/node/46903
και http://www.antikry.com/2012/04/blog-post_371.html 
και http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=191564
και http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231192219

Τι αμφισβητείτε λοιπόν; Λέτε το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ή το in.gr να έβγαλαν το όνομα από το νού τους;
Εσείς μας το στείλατε!

Και αν ακόμη θέλετε να κάνετε το άσπρο, μαύρο, ιδού ο κόλαφος!
http://www.avgi.gr/SearchArticleActionsearch.action?q=%CE%B9%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%81%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82 
Προφανώς, δεν το έβαλε το όνομα στο κομματικό σας όργανο την ΑΥΓΗ, ο ...Κασιδιάρης ! Έτσι δεν είναι;
Μην υποτιμάτε λοιπόν τη νοημούνη του κοινού του ιντερνετ ! Κάνατε ένα λάθος, το διορθώσατε, τελείωσε. Μην μας δουλεύετε κι από πάνω !

Απίστευτο φασιστικό παραλήρημα υποψήφιου του ΣΥΡΙΖΑ.....



«Πάρτα ΣΥΡΙΖΑ» - Αρνητική διαφήμιση κάνει το γύρο του διαδικτύου [βίντεο]...





Ενα νέο... ανυπόγραφο σποτάκι, αρνητική διαφήμιση για το ΣΥΡΙΖΑ έχει προκαλέσει συζητήσεις στο διαδίκτυο, αφού αν και ο δημιουργός του «Πάρτα ΣΥΡΙΖΑ» φαίνεται να είναι ανεξάρτητος, το αποτέλεσμα που φτάνει στην οθόνη δείχνει ξεκάθαρα πως... είναι επαγγελματική δουλειά που έχει περάσει από τα χέρια επικοινωνιακής ομάδας.

Σε ότι αφορά την πλοκή, αυτή εξελίσσεται σε ένα κομμωτήριο όπου ένας νέος με μακρύ μαλλί αποφασίζει να κουρευτεί και λέει στο κομμωτή «Πάρτα ΣΥΡΙΖΑ». Αμέσως μετά το μετανιώνει.

Το νέο προεκλογικό σποτ αναμένεται πολλές αντιδράσεις για τον τρόπο με τον οποίο διεξάγεται ο αγώνας των κομμάτων ενόψει της κάλπης της 17ης Ιουνίου.


iefimerida.gr





http://nonews-news.blogspot.gr

Α.Σαμαράς: Η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει



Σε επίσκεψή του στον  Άγιο Παντελεήμονα ο  πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς δεσμεύτηκε ότι θα βάλει τέλος στην παράνομη μετανάστευση.
Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Την Αθήνα που ξέραμε θα την ξαναβρούμε, τις γειτονιές που ξέραμε θα τις ξαναβρούμε…η εισβολή των παρανόμων θα τελειώσει, αλλά όχι με αυτοδικίες, όχι με ακρότητες. Με το νόμο και τη στήριξη της Ευρώπης».
«Γιατί; Γιατί η ασφάλεια είναι Ιερό δικαίωμα σε μία σωστή Δημοκρατία και είναι Ιερό δικαίωμα στον κάθε Έλληνα και στην κάθε Ελληνίδα».


Χαστούκι στην ... Λογική...



Επέλεξα να μήν προβάλω και να μήν σχολιάσω τα σημερινά πρωτοσέλιδα όσων εφημερίδων ασχολούνται με την μάχη των άκρων...

Επέλεξα να προβάλω αυτό το πρωτοσέλιδο που είναι χαστούκι στην λογική και στην σοβαρότητα...

Το κακό είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν κάθε παραμύθι που τους σερβίρουν , αρκεί να πασπαλιστεί με μυστικότητα , με κακούς (εννοείται...) Εβραίους και ξένους που επιβουλεύονται τον περιούσιο λαό ...


http://antilogos-gr.blogspot.gr/

Ο Ομπάμα “τελειώνει” τη Μέρκελ



Ο Νοέμβριος του 2012 και ο Σεπτέμβριος του 2013 είναι οι δυο μήνες… φετίχ για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, που ζορίζει τις αντοχές της παγκόσμιας οικονομίας, μην αφήνοντας ανεπηρέαστη ούτε καν μια υπερδύναμη σαν την Αμερική. Πόσο μάλλον, οικονομίες όπως της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας.
Τον φετινό Νοέμβριο, κρίνεται το ποιος θα είναι ο ένοικος του Λευκού Οίκου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ενώ τον Σεπτέμβριο του επόμενου έτους, το αν το Βερολίνο θα παραχωρήσει την Καγκελαρία σε κάποιον άλλο ηγέτη, πλην της Άνγκελα Μέρκελ.
Το ιδεώδες σενάριο θα ήταν φυσικά η επανεκλογή του Μπαράκ Ομπάμα στην Προεδρία των ΗΠΑ, και η πολιτική ήττα της Μέρκελ, ώστε να μην μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση, παρά μόνο με τη σύμπραξη και των Σοσιαλδημοκρατών. Ακόμη καλύτερα, να μην είναι καν πρώτη, ώστε να αποτελέσει παρελθόν για τη σύγχρονη Ευρώπη.
Ο φετινός Νοέμβριος φυσικά… προηγείται του επόμενου Σεπτεμβρίου. Γι’ αυτό και είναι η πιο κρίσιμη σταθερά της εξίσωσης του μέλλοντός μας. Αν η πραγματικότητα δεν διαψεύσει την προσδοκία, και ο Μπαράκ Ομπάμα επικρατήσει του Μιτ Ρόμνεϊ, μπορεί κανείς να προβλέψει με ασφάλεια ότι αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την “παιδική χαρά” της Ευρώπης, κυρίως την πολιτική ηγεσία της Γερμανίας.
Απαλλαγμένος από το άγχος της επανεκλογής, καθώς δεν μπορεί να διεκδικήσει και τρίτη θητεία, και έχοντας αφήσει πίσω του τα απόνερα της κατάρρευσης της Lehman Brothers, τον Σεπτέμβριο του 2008, ο Μπαράκ Ομπάμα θα δίνει αγώνα δρόμου με την υστεροφημία του. Και με την υποχρέωση που αισθάνεται κάθε Αμερικανός Πρόεδρος, να αφήσει τα ταμεία… περισσότερο γεμάτα από όσο τα παρέλαβε. Μια υποχρέωση την οποία εν πολλοίς υπαγορεύουν ως… απαίτηση, οι μεγάλοι χορηγοί των Δημοκρατικών και των Ρεπουμπλικανών. Τα λεγόμενα “μεγάλα συμφέροντα”.
Αν η Ουάσινγκτον αποφασίσει “να τελειώνει” με το Βερολίνο, κανείς δεν θα μπορεί να τη σταματήσει. Πέρα από το φυσικό και αυταπόδεικτο πλεονέκτημα της τελευταίας υπερδύναμης που έμεινε στον πλανήτη, οι ΗΠΑ έχουν τα κατάλληλα “μηχανιστικά” εργαλεία για  να στριμώξουν τη Γερμανία. Έχουν τη Fed, που ανά πάσα στιγμή κόβει δολάρια, τα διοχετεύει στην πραγματική οικονομία, ανακυτταρώνει την αγορά εργασίας με νέο ανθρώπινο δυναμικό, αποκαθιστά κλίμα και ψυχολογία εμπιστοσύνης. Και φυσικά, έχουν και τους… Οίκους Αξιολόγησης.
Αυτούς που, στα όρια του αυτοχλευασμού, απειλούν να αφαιρέσουν από τις ΗΠΑ την αξιολόγηση “ΑΑΑ”, την κρίσιμη στιγμή ωστόσο, δεν θα διστάσουν να σταματήσουν να συμπεριφέρονται στη Γερμανία… με το γάντι, όπως συμβαίνει σήμερα.
Επηρεάζοντας μάλιστα καθοριστικά τις αγορές, το πιθανότερο είναι ότι θα ανατρέψουν τη σημερινή διεθνή πραγματικότητα, όπου ο ιδιωτικός τομέας σχεδόν… πληρώνει τη Γερμανία για να δανείσει το Βερολίνο με μηδενικό επιτόκιο. Ένα επιτόκιο που μπορεί να αρχίσει ξαφνικά να ανεβαίνει. Και τότε, το Βερολίνο θα χάσει το χρώμα του.
Οι χθεσινές προτροπές Ομπάμα προς τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να καταλήξουν και να παρουσιάσουν ρεαλιστική λύση για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στη Σύνοδο Κορυφής των G8, το διήμερο 18 και 19 Ιουνίου, προσεγγίστηκαν… και ήταν πολιτικό τελεσίγραφο. Όσες μανούβρες κι αν επιλέξει η Άνγκελα Μέρκελ, στο τέλος μάλλον η ίδια θα ζαλιστεί. Και θα πέσει…


Από το “εγέρθητω” στις γροθιές...





"Το συγκεκριμένο επεισόδιο σε «ζωντανή μετάδοση» με τρόπο που δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση, αποκαλύπτει μια γενικευμένη τραμπουκική συμπεριφορά που εδώ και καιρό γνώρισαν πολλοί συνάδελφοί μας"...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ

H Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας καταδικάζει τη βίαιη επίθεση του εκπροσώπου τύπου της «Χρυσής Αυγής», βουλευτή κ. Ηλ. Κασιδιάρη, κατά των βουλευτών κ.κ. Λιάνας Κανέλλη και Ρένας Δούρου κατά τη ... διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής του Αντ1.
Τονίζουμε, αναπαράγοντας και τα λόγια του Προέδρου της Βουλής, πως «η βία δεν έχει θέση στη Δημοκρατία. Δεν είναι τρόπος διαλόγου, ούτε μέσον πολιτικής συμπεριφοράς. Είναι το απόστημα μιας φασιστοειδούς λογικής που πρέπει να εκλείψει οριστικά και τελεσίδικα».
Το συγκεκριμένο επεισόδιο σε «ζωντανή μετάδοση» με τρόπο που δεν χωράει καμιά αμφισβήτηση, αποκαλύπτει μια γενικευμένη τραμπουκική συμπεριφορά που εδώ και καιρό γνώρισαν πολλοί συνάδελφοί μας.
Εκτός από το πασίγνωστο πλέον «εγέρθητω»(!), έχουν επανειλημμένα προπηλακίσει τόσο με χειροδικία όσο και με λεκτικές απειλές τους συναδέλφους, οι οποίοι ασκούν το λειτούργημά τους με σκοπό την ενημέρωση της κοινής γνώμης. Τελευταίο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο προπηλακισμός των απεργών εργαζομένων στο χώρο των Μ.Μ.Ε, έξω από το Υπουργείο Εργασίας, από μηχανοκίνητη πορεία των μελών της Χρυσής Αυγής.
Μαζί με όλους τους άλλους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, παρά τις απειλές και σε πείσμα όσων δεν θέλουν αυτόπτες μάρτυρες, τηρώντας τους κανόνες της δεοντολογίας μας, δηλώνουμε για μια ακόμη φορά πως θα είμαστε πάντα στην υπηρεσία της ενημέρωσης και της ελευθεροτυπίας, γιατί «εμείς είμαστε τα μάτια του κόσμου».

typologies.gr





http://nonews-news.blogspot.gr/

Α. Σαμαράς από την Αλμωπία: Αισθάνομαι διπλά υπερήφανος ως Έλληνας



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Την πίστη του ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν για το καλό της πατρίδας εξέφρασε το απόγευμα της Πέμπτης ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στην περιοχή της Αλμωπίας.
Ο πρόεδρος της ΝΔ συνοδευόμενος από τους υπ. Βουλευτές της παράταξης στην Πέλλα, τον επικεφαλή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα Π. Ψωμιάδη, τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη και άλλα στελέχη του κόμματος, έτυχε θερμής υποδοχής από εκατοντάδες πολίτες αρχικά στους Προμάχους και στη συνέχεια στην Αριδαία.
Κατά τη σύντομη ομιλία του δήλωσε διπλά υπερήφανος που είναι Έλληνας όταν επισκέπτεται αυτές τις ακριτικές περιοχές, ενώ τόνισε πως πρέπει να κάνουμε το παν για να εξασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον στη νέα γενιά.
Ακόμη εμφανίστηκε σίγουρος ότι η ομάδα ικανών και άξιων ανθρώπων-αγωνιστών που έχει δίπλα του είναι η μόνη σταθερή δύναμη που μπορεί να δώσει τη μάχη για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο ενώ δεσμεύθηκε ότι από την επομένη τον εκλογών ο καθημερινός γόνιμος διάλογος της κυβέρνησης με τους πολίτες θα μπορέσει να δώσει λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Από τη Σκύδρα ξεκίνησε την περιοδεία του στην Πέλλα ο Αντώνης Σαμαράς


 

E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Από τη Σκύδρα ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς την περιοδεία του σε περιοχές του Ν. Πέλλας.
Ο κ. Σαμαράς συνοδευόμενος από τους υποψήφιους βουλευτές της παράταξης στην Πέλλα και τον επικεφαλή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ στη Β. Ελλάδα Π. Ψωμιάδη, συναντήθηκε με κατοίκους της περιοχής και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Αυτή την ώρα ο ισχυρός άνδρας της ΝΔ βρίσκεται στην Έδεσσα όπου συναντάται με τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θ. Θεοδωρίδη και τον Δήμαρχο Έδεσσας Δ. Γιάννου ενώ επόμενοι σταθμοί της περιοδείας του είναι οι Πρόμαχοι και η Αριδαία.
Φωτογραφίες: taxalia.blogspot.com

Αρχειοθήκη ιστολογίου