Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Περίεργα φαινόμενα . Εκλογικές παρεκτροπές



"Σαμποτάζ" εναντίον του Κομμουνιστικού Κόμματος της Ελλάδας μέσω... twitter, κατήγγειλε η γενική γραμματέας του κόμματος κυρία Αλέκα Παπαρήγα!

"Από χτες το βράδυ σε ένα πλαστό λογαριασμό δήθεν της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, που τον έχουμε καταγγείλει πάρα πολλές φορές, στο twitter, έχει αναρτηθεί
μια δήθεν απόφαση της ΚΕ, η οποία καλεί τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους ψηφοφόρους του ΚΚΕ, να ψηφίσουν άλλο κόμμα, το ΣΥΡΙΖΑ", τόνισε η κυρία Παπαρήγα αφού ψήφισε στο Περιστέρι.
"Ήδη έχουμε παρέμβει στην υπηρεσία ηλεκτρονικού εγκλήματος, στον κ. Σφακιανάκη, γίνονται παρεμβάσεις στις ΗΠΑ, που είναι η έδρα της twitter, για να φύγει αυτό το site το οποίο το έχουμε καταγγείλει γιατί δεν ανήκει στην ΚΕ του ΚΚΕ, δεν το έχουμε ανοίξει εμείς, όπως υπάρχει και προσωπικό δικό μου twitter, που επίσης δεν ανήκει στο Κόμμα. Αυτό θα ήθελα να καταγγείλω και να καλέσουμε τα μέλη του Κόμματος, τους φίλους, τους οπαδούς να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά μέχρι να κλείσει η κάλπη", τόνισε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ και πρόσθεσε: "Εμείς είμαστε πολύ περίεργοι να μάθουμε ποιος έχει κάνει αυτή τη δουλειά"...

Νωρίτερα σήμερα, σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ γινόταν λόγος για "χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter, που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» και τον οποίο πολλές φορές έχει καταγγείλει το ΚΚΕ και ο «Ριζοσπάστης», αργά χθες το βράδυ σε ανάρτησή του εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος και όχι του ΚΚΕ!".


Χειροβομβίδα εναντίον του Σκάι
Απασφαλισμένη χειροβομβία εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής έξω από το κεντρικό κτίτιο του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, στο Φάληρο. Η χειροβομβίδα εντοπίστηκε από τους υπαλλήλους ασφαλείας του σταθμού. Κατά πληροφορίες, η χειροβομβίδα είναι ρωσικού τύπου και φαίνεται απασφαλισμένη. Στο κτίριο μετέβησαν αστυνομικοί, ενώ πυροτεχνουργοί επρόκειτο να διαπιστώσουν αν η χειροβομβίδα είναι πραγματική ή πρόκειται για φάρσα.


Καταστροφή κάλπης στη Θεσσαλονίκη και πυροβολισμοί στη Ζάκυνθο
 Πατέρας και γιος συνελήφθησαν στις 9.20 το πρωί της Κυριακής σε εκλογικό τμήμα στην περιοχή Ξηνοκρήνη Θεσσαλονίκης, επειδή επιτέθηκαν κατά της δικαστικής αντιπροσώπου ύστερα από παρατήρηση που τους έκανε.
Οι συλληφθέντες προκάλεσαν επίσης φθορές στην κάλπη, η οποία αντικαταστάθηκε.
Στη Ζάκυνθο, νεαρός, 22 ετών, πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα με κυνηγητικό όπλο έξω από εκλογικό κέντρο του Λαγανά και εξαφανίστηκε. Το περιστατικό συνέβη στις 10.30 το πρωί. Ο 22χρονος αναζητείται, ενώ η εκλογική διαδικασία συνεχίζεται κανονικά.


Ψηφίζουν και φεύγουν απ' την Ελλάδα;
 Ερωτήματα προκαλεί η πληροφορία που διακινείται από υπαλλήλους αεροδρομίων, ότι δηλαδή από το πρωί της Κυριακής πολλοί επιβάτες τους μεταφέρουν ότι ψήφισαν και επιβαίνουν στα αεροπλάνα για να φύγουν από την χώρα περιμένοντας να δουν τι θα προκύψει μετά τα αποτελέσματα των εκλογών.
Εάν ισχύει η πληροφορία αυτή πρόκειται για πρωτοφανές σύμπτωμα...

protothema.gr

"Στις 17 Ιουνίου ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία"



ΣΤΙΣ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Αγαπητές συμπολίτισσες - Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις 6 Μαΐουη ψήφος πολλών συμπολιτών μας ήταν ψήφος οργής, θυμού και σίγουρα ψήφος-μήνυμα ιδιαίτερα στα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο.

Το μήνυμα το πήραμε.

Αγαπητές συμπολίτισσες - Αγαπητοί συμπολίτες,

Στις Εκλογές της 17ης Ιουνίου το διακύβευμα είναι πολύ μεγάλο και κρίσιμο.

Από το αποτέλεσμα θα κριθεί το μέλλον του τόπου μας, το μέλλον της Ελλάδας μας, το μέλλον των παιδιών μας.

Για να πάει ο τόπος μας μπροστά, απαιτούνται ξεκάθαρες πολιτικές που θα ανακουφίσουν τους οικονομικά αδύνατους, θα ενισχύσουν την παραγωγήκαι θα στηρίζουν την ανάπτυξη δημιουργώντας νέες θέσεις εργασίας.

Η σταθερή πορεία της Ελλάδας, είναι μέσα στην Ευρώπη και το Ευρώ.

Αυτήν την πορεία εγγυάται η Νέα Δημοκρατία και ο Αντώνης Σαμαράς.

Σας καλώ να στηρίξετε την Νέα Δημοκρατία 
Σας καλώ να δώσουμε την μάχη ΜΑΖΙ
Στις 17 Ιουνίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!


Μέχρι τις 7μμ ψηφίζουμε "ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΛΑΔΑ-ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ"

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΠΕΣ (7ΜΜ) ΔΕΝ ΕΦΗΣΥΧΑΖΟΥΜΕ.

ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. 
 
ΜΑΥΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

ΕΛΛΑΔΑΡΑ...ΟΜΑΔΑΡΑ

Αρχειοθήκη ιστολογίου