Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Βίντεο: Η Μέρκελ είχε δώσει εντολή ΑΕροψεκασμού της Μακεδονίας όσο ήταν ο Πάνος στη ΔΕΘ!

http://www.youtube.com/watch?v=ew7AU-yQPxY&feature=player_embedded
 
Το βίντεο τραβήχτηκε από τον πρώην Νομαρχιακό σύμβουλο Πέλλας Χρήστο Τσιρανίδη, στις 13-09-2012, με κάμερα κινητού τηλ. ακριβώς πάνω από το καμπαναριό του Ι.Ν. Αγίων Πέτρου και Παύλου Μαυροβουνίου του Δ.Σκύδρας... όλα τα λεφτά είναι τα σχόλια του:



Το βίντεο είναι από http://pella-news.blogspot.gr/2012/09/blog-post.html

ΥΓ. Απορία για τους ΑΕροψεκασμένους: Είναι τόσο δύσκολο για την επιστήμη να φτιάξουν ΑΟΡΑΤΑ ηλιθιογόνα αέρια να ψεκάζουν;




http://pella-news.blogspot.

Εξετάζουν μείωση 30% των δόσεων στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων

 
Ακόμα και μείωση κατά 30% στις υφιστάμενες δόσεις των στεγαστικών και καταναλωτικών δανείων εξετάζουν οι τράπεζες, που σε συνεργασία με το υπουργείο Ανάπτυξης επεξεργάζονται διάφορες προτάσεις προκειμένου να καταλήξουν στο πλαίσιο εκείνο, που θα βοηθήσει τα νοικοκυριά να αποπληρώνουν χωρίς καθυστερήσεις τις υποχρεώσεις τους.
Μέχρι το τέλος του μήνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της "Ημερησίας", εκτιμάται ότι η Ελληνική Ένωση Τραπεζών και το υπουργείο Ανάπτυξης θα έχουν καταλήξει σε δέσμη προτάσεων, που θα αφορά τόσο τις ρυθμίσεις στις οποίες προχωρούν οι τράπεζες, όσο και και κάποιες αλλαγές στο νόμο Κατσέλη για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τράπεζες δεν επιθυμούν να υπάρξουν οριζόντιες ρυθμίσεις, αφού με τον τρόπο αυτό θα ευνοηθούν οι "κακοπληρωτές" εις βάρος των συνεπών δανειοληπτών, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σήμερα προβλήματα, λόγω των περικοπών στα εισοδήματα τους, είτε επειδή βρέθηκαν εκτός εργασίας.
Μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι η μείωση των δόσεων κατά 30%, με δυνατότητα στον δανειολήπτη να αποπληρώσει μελλοντικά τη διαφορά της δόσης.
Επίσης η ειδική επιτροπή που έχει συσταθεί από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών και το υπουργείο Ανάπτυξης, εξετάζει και σειρά αλλαγών στο νόμο Κατσέλη.
Η πρώτη αλλαγή που συζητείται αφορά το "πάγωμα" της δόσης από τη στιγμή που θα κατατεθεί η αίτηση στο Ειρηνοδικείο και μέχρι την εκδίκαση της, όπως προβλέπεται από το νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Οι τράπεζες ζητούν να υπάρξουν αλλαγές και οι δανειολήπτες να καταβάλλουν ένα μέρος της δόσης, αφού πλέον οι αιτήσεις παίρνουν δικάσιμο μετά από 2 χρόνια και ήδη εκκρεμούν προς συζήτηση 150.000 αιτήματα δανειοληπτών στα ειρηνοδικεία όλης της χώρας.
Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με τον υπολογισμό της αξίας του ακινήτου. Οι τράπεζες ζητούν η αξία του ακινήτου να υπολογίζεται με βάση τις αντικειμενικές τιμές ζώνης, ενώ αντίθετα ο νόμος Κατσέλη αφήνει στην διακριτική ευχέρεια του δικαστή την εκτίμηση της αξίας των ακινήτων.




http://news247.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου