Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

Πρόταση 23 βουλευτών ΝΔ για φόρο 1% στις χρηματιστηριακές συναλλαγές



Πρόταση 23 βουλευτών ΝΔ για φόρο 1% στις χρηματιστηριακές συναλλαγές  αντί περικοπών στους χαμηλούς μισθούς και τα πολυτεκνικά επιδόματα

κλικ στην εικόνα για να μεγαλώσεικλικ στην εικόνα για να μεγαλώσει
Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με την οποία ζητούν την επιβολή φορολογίας 1% επί των συναλλαγών στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κατέθεσαν 23 βουλευτές της ΝΔ, με επικεφαλής τον Ιορδάνη Τζαμτζή.

Οι βουλευτές της ΝΔ προτείνουν τη λύση αυτή διότι «με τη φορολογία αυτή, θα συνεισφέρουν ένα μικρό ποσό οι έχοντες μετοχές στο Χρηματιστήριο κι όχι οι χαμηλοσυνταξιούχοι, οι αγρότες και οι πολύτεκνοι».


Ι. Τζαμτζής: Δεν θα κλείσουν οι Γυναικολογικές Κλινικές Νοσοκομείων Γιαννιτσών & Έδεσσας



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Παρέμβαση έκανε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στον Υποδιοικητή της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας κ. Νάνο Παναγιώτη σχετικά με την λειτουργία των Γυναικολογικών – Μαιευτικών Κλινικών στα Νοσοκομεία Γιαννιτσών και Έδεσσας.
Ο κ. Τζαμτζής αναφέρθηκε στα προβλήματα λειτουργίας της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής Έδεσσας η οποία έχει μόνο δύο γυναικολόγους ιατρούς, καθώς και στην συμβολική παραίτηση των γυναικολόγων ιατρών του νοσοκομείου Γιαννιτσών.
Επίσης, ο Βουλευτής τόνισε στον Υποδιοικητή ότι θα πρέπει να υπάρχει εύρυθμη λειτουργία και στα δύο νοσοκομεία και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να κλείσει η Γυναικολογική – Μαιευτική Κλινική Έδεσσας.
Ο κ. Νάνος διαβεβαίωσε τον Βουλευτή ότι κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την εύρυθμη λειτουργία των Γυναικολογικών – Μαιευτικών Κλινικών τόσο στην Έδεσσα  όσο και στα Γιαννιτσά.
Επιπρόσθετα τον ενημέρωσε ότι έχουν ολοκληρωθεί οι ενέργειες για την πρόσληψη ενός ακόμα Επίκουρου Ιατρού γυναικολόγου για την ενίσχυση του αριθμού των γιατρών της Γυναικολογικής – Μαιευτικής Κλινικής Έδεσσας.


Αρχειοθήκη ιστολογίου