Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Μητροπολίτης Πειραιώς για Χρυσή Αυγή: «Εμφορείται από ιδεοληψίες σατανιστών»



Τα βέλη του έστρεψε για ακόμα μία φορά στην Χρυσή Αυγή ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ. Την κατηγόρησε πως είναι «εντολοδόχος διεθνιστικών σιωνιστικών κέντρων», ενώ υποστήριξε πως «εμφορείται από τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών». 
Συγκεκριμένα σε μια αιχμηρή ανακοίνωση, ο κ. Σεραφείμ αναφέρει ότι ο πολιτικός χώρος της Χρυσής Αυγής «αγωνίζεται για την επιβολή του νεοπαγανισμού της Νέας Εποχής και ότι εμφορείται από τις ιδεοληψίες των σατανιστών αποκρυφιστών όπως ο εωσφοριστής Άλιστερ Κρόουλι, ο Ουίλιαμ Γέιτς, ο Έντουαρντ Λύτον, ο Άρθουρ Μάχεν, ο Σαξ Ρόμερ, ο Αλτζερνόν Μπλακγουντ, ο Τσαρλς Γουίλιαμς, ο Όστιν Σπέαρ, ο Ουίλιαμ Χόρτον, ο Ίσραελ Ριγκάρντι, ο Ζεράρ Ανκώς κ.ά.»
«Το όνομα που επέλεξε ο κ. Μιχαλολιάκος το 1985 για την επωνυμία της κίνησής του και το ιδεολογικό περιεχόμενό της είναι δάνειο από το σατανιστικό, αποκρυφιστικό και παγανιστικό ερμητικό τάγμα της Χρυσής Αυγής στο οποίο πρωταγωνίστησε δραματικά ο γνωστός σατανιστής Άλιστερ Κρόουλι που στηρίζεται στην ερμητική Καμπάλα, η οποία είναι έμπνευσις και έργο των σιωνιστών σατανιστών ραββίνων», προστίθεται στην ανακοίνωση.
Επιπρόσθετα υπογραμμίζεται πως «το προσωπείο έπεσε γιατί ο διεθνής Σιωνισμός επιδιώκει την εωσφορική παγκόσμια θρησκεία MPA για την επικράτηση της οποίας το "πετραδάκι" της προσθέτει και η Χρυσή Αυγή με τις δηλώσεις και ενέργειές της».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου