Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Σε στεγανό χώρο ισχυρού επιχειρηματία τα ραντεβού του Αλέξη Burberry με εγχώριους ολιγάρχες. Το Σχέδιο σε πλήρη εξέλιξη




 

Σε «στεγανό» χώρο ισχυρού επιχειρηματία κάνει τα ραντεβού του ο Αλέξης Τσίπρας-Burberry και τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με τους εκπροσώπους του εγχώριου χρήματος-κάποιους δηλαδή από τους επονομαζόμενους Έλληνες ολιγάρχες. Τα ραντεβού τα οποία όλο και πυκνώνουν καθώς πλησιάζουμε προς το τέλος του έτους αποκτούν ιδιαίτερη σημασία για την υλοποίηση του Σχεδίου.
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και φωτογραφικά ντοκουμέντα από τις συγκεκριμένες συνάξεις του χρήματος. Ποιο είναι αυτό το Σχέδιο λοιπόν: Πρόκειται για συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με κάποιον εκ των Σαμαρά-Βενιζέλου (!) στην περίπτωση που αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές η νέα κυβέρνηση δεν αποφασίσει να κόψει χρήμα για τον ευρωπαικό Νότο!
Σύμφωνα με το Σχέδιο η συγκυβέρνηση θα προκληθεί με δύο τρόπους: είτε με δημιουργία κοινωνικής έντασης-αλά Δεκέμβρη του 2008- και μάλιστα με την «βοήθεια» τρομοκρατικού χτυπήματος, είτε με βελούδινο τρόπο σε περίπτωση που εντοπιστεί από την διαπλοκή η Αχίλλειος πτέρνα του Σαμαρά.
Το συγκεριμένο Σχέδιο έχει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή στη δραχμή και την σύνδεσή της με το δολάριο.
Υ.Γ.> Οι ευχές όλων είναι τα κυπριακά κοιτάσματα να είναι καλής (εμπορεύσιμα) ποιότητας μια και η φλόγα του Οικοπέδου 12 προκαλεί καρδιοχτύπια γενικότερα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου