Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη»

 

 
 «Επανεντάσσεται το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη». Την διαβεβαίωση αυτή, έδωσε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Σωκράτης Αλεξιάδης, στο Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή, κατά τη συνάντηση που είχαν χτες 21-10-2013.
  Ο κ. Αλεξιάδης τόνισε στον κ. Τζαμτζή ότι την εβδομάδα που διανύουμε θα ανοίξει ξανά το επιχειρησιακό πρόγραμμα του άξονα προτεραιότητας 2 και θα επανενταχθεί το έργο «Αποχέτευση Άρνισσας και εγκατάσταση επεξεργασίας λυμάτων» με κωδικόMIS 340202.
 Η δέσμευση αυτή του Γενικού Γραμματέα ΥΠΕΚΑ δικαιώνει τις προσπάθειες που έχουν καταβάλει τόσο ο Βουλευτής κ. Τζαμτζής όσο και ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Γιάννου, οι οποίοι διεκδικούσαν σε προγενέστερες επισκέψεις τους την επανένταξη του έργου, το οποίο πριν αρκετό καιρό είχε απενταχθεί και το οποίο θα αναβαθμίσει την τουριστική περιοχή του πρώην δήμου  Βεγορίτιδας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου