Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

Γιώργος Παπαδάκης, η αποθέωση του «ξέρεις ποιος είμαι εγώ» (Βίντεο)




giorgos-papadakis-i-apotheosi-toy-ksereis-poios-eimai-ego-vinteo 
Ο Γιώργος Παπαδάκης αναμφισβήτητα είναι ο κυρίαρχος της πρωινής ζώνης. Ένας δημοσιογράφος που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στην ελληνική τηλεόραση.

Πολλοί τον έχουν κατηγορήσει για χωρίς όρια τηλεοπτικό λαϊκισμό που δεν διστάζει να εκμεταλλευτεί τη δυσαρέσκεια και τον θυμό του κόσμου για τηλεθέαση.

Εγώ θα έλεγα «όσα δεν πιάνει η αλεπού», είναι ο άνθρωπος της πρωινής ζώνης στην κυριολεξία. 
Αρκετοί είναι αυτοί που του καταλογίζουν ότι «προσφέρει προστασία» στους υπουργούς της κυβέρνησης, βγάζοντας τους «παράθυρο» ξεχωριστά από τους υπόλοιπους καλεσμένους.   

Η δημοσιογραφική του επιτυχία αναμφισβήτητη αλλά, πλέον, τον βλέπουμε καθημερινά σχεδόν εκνευρισμένο για διαφορετικούς λόγους. Του φταίνε οι συνδέσεις, οι καλεσμένοι αλλά ποτέ ο εαυτός του. 

Σήμερα, όμως, ξέφυγε με τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ Νότη Μαριά, ο οποίος εκνεύρισε τον παρουσιαστή επειδή  διαφώνησε και αντέδρασε στην άποψη του.

Παρακολουθώντας  την τηλεοπτική διαμάχη αναρωτήθηκα αν ζούμε ακόμα στη χώρα του  «ξέρεις ποιος είμαι εγώ ρε»; Θυμήθηκα το περιστατικό με πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Κουλούρη και τους άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τον σταμάτησαν επειδή πέρασε με κόκκινο, και είχε εξοργίσει πολύ κόσμο και απολύτως δικαιολογημένα.

Αλήθεια τι διαφορά έχει αυτό, με όσα ακούσαμε σήμερα από τον κ. Παπαδάκη:

«Όχι σε μένα αυτά. Σε ξέρω και με ξέρεις»... «έχετε απέναντι σας δημοσιογράφο με άποψη» και ακούσαμε το επιχείρημα: «Όταν ερχόσασταν εδώ, δεν σας ήξερε η μάνα σας».

Αδίκησε τον εαυτό του σήμερα ο Γιώργος Παπαδάκης και έχασε το όποιο δίκιο είχε, αδιάψευστος μάρτυρας το σχετικό  απόσπασμα:  






http://newpost.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου