Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Κόντρα Τζαμτζή-Τζάκρη για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ



Εκτός των άλλων κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Έδεσσας, κόντρα είχαμε και μεταξύ της Θεοδώρας Τζάκρη και του Δάνη Τζαμτζή. Αιτία το τι ψήφισαν την προηγούμενη εβδομάδα οι Βουλευτές στην Βουλή. Η κα Τζάκρη υποστήριξε ότι η ίδια καταψήφισε το σχετικό άρθρο που συνδέεται άμεσα με το σχέδιο ΑΘΗΝΑ και ο κος Τζαμτζής τόνισε ότι ψηφίστηκε το άρθρο 53 που δεν είχε καμιά σχέση με το σχέδιο και μάλιστα πέρασε με σχετική πλειοψηφία. Πάντως ανάλογες απόψεις με τον κο Τζαμτζή είχαν εκφράσει γραπτώς τόσο ο Γιώργος Καρασμάνης όσο και ο Διονύσης Σταμενίτης



Είμαι Νέα Δημοκρατία


Είμαι Νέα Δημοκρατία


ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑΣ


Αίσθηση προκάλεσε μια αποστροφή του λόγου του Βουλευτή της  Νέας Δημοκρατίας Δάνη Τζαμτζή ο οποίος αφού πρώτα προκλήθηκε από Δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης του Δήμου Έδεσσας, κατά την παρουσία του στο Δημοτικό συμβούλιο της Έδεσσας για τη συζήτηση για την απομάκρυνση του Πανεπιστημιακού τμήματος της Έδεσσας, τόνισε: Ακούστε να δείτε. Εγώ είμαι Νέα Δημοκρατία. Ποτέ δεν έφυγα από το Κόμμα και δεν έγινα γυρολόγος σε κανένα άλλο κόμμα. Εκλέχτηκα στις εκλογές του Ιουνίου του 2012. Μην νομίζεται ότι με αυτά που λέτε θα γίνω μαλάκας. Μαλώνω με δικούς μου ανθρώπους στην Κυβέρνηση αλλά θα δώσω τη μάχη για το τμήμα του Πανεπιστημιακού τμήματος Μάρκετιγκ ώστε να παραμείνει στην Έδεσσα 



Ο Ι. Τζαμτζής στα κτήματα της Πέλλας που επλήγησαν από το χαλάζι



E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Άμεσο ήταν το ενδιαφέρον από τον Βουλευτή Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή για τις καταστροφές που προκάλεσε το χαλάζι στα κτήματα του Ν. Πέλλας.
Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 5-4-2012, είχε συνάντηση με τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ Βέροιας κ. Κουντουρά Μιχάλη, όπου και επισκέφτηκαν μαζί  πληγείσες περιοχές στο Λιπαρό του Ν. Πέλλας, κάνοντας περιοδεία στα χωράφια.
Ο Βουλευτής Πέλλας, βλέποντας την καταστροφή που υπέστησαν οι δενδρώδεις καλλιέργειες και όχι μόνο, ζήτησε από τον Προϊστάμενο του ΕΛΓΑ όταν θα ολοκληρωθεί η διαδικασία της προεκτίμησης, η οποία υπολογίζεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα 8 Απριλίου, να μεριμνήσει ο Οργανισμός άμεσα για την καταγραφή των ζημιών και να βρεθεί άμεσα λύση, καθώς το «χτύπημα» από το χαλάζι στα δέντρα ήταν τόσο ισχυρό που δεν έχει μείνει καρπός στα δένδρα, τώρα που τα ροδάκινα, βερίκοκα και δαμάσκηνα  είναι στο καρπίδιο. Υπάρχει τόνισε ο κ. Τζαμτζής  πιθανότητα, να υπάρξει και πρόβλημα και στα δένδρα.

Αρχειοθήκη ιστολογίου