Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Ιορδάνης Τζαμτζής: «Έχω τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή»


Ακολουθούν επίμαχοι διάλογοι και το βίντεο

Ο Τζαμτζής ξεκαθαρίζει τη θέση του «Έχω και είχα τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή», είπε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής. 

Ο κ. Τζαμτζής, λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση Βορίδη και Πολύδωρα, είπε ότι στη Νέα Δημοκρατία μένουν όσοι ασπάζονται τις αρχές της. 

Ακολουθούν επίμαχοι διάλογοι και το βίντεο:
 
Τζαμτζής: Κατηγορήθηκε ο Σαμαράς. Είπαν ότι ο Σαμαράς πήγε δεξιά. Μέσα στην Κεντροδεξιά έχουμε τον Α, τον Β, ακροδεξιούς κλπ. Ακούστε: Μέσα στη ΝΔ είναι αυτοί που δέχονται και ασπάζονται τις αρχές της ΝΔ. 

Σκουρλέτης: Και οι συνιστώσες 

Τζαμτζής: Συνιστώσες έχετε εσείς. Κοιτάξτε να λύσετε μια φορά τα προβλήματά σας για να δείτε τι θα κάνετε. Θα κρατήσετε συνιστώσες; Τρεις είπαν ότι δε θέλουν τη διάλυση συνιστωσών. Το πρόβλημα το έχετε εσείς. Η πολιτική μας θέση είναι ξεκάθαρη. Η Χρυσή Αυγή είναι Χρυσή Αυγή και η τοποθέτησή μας είναι απέναντι στη Χρυσή Αυγή ευθύς εξαρχής. Ακούστε, εγώ δε συνηθίζω να βρίζω κανέναν έτσι. Έχω τα κότσια να σταθώ απέναντι στη Χρυσή Αυγή. Είχα τα κότσια, πρώτος από όλους, μέσα στη Βουλή και το ξέρετε πολύ καλά. 

Στη συζήτηση προστέθηκε και η Λιάνα Κανέλλη.



«Θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί ο πρόεδρος της στατιστικής υπηρεσίας» 

Επίθεση Τζαμτζή σε Γεωργίου: Δεν πληρώνει καν εισφορές. 

Τις δηλώσεις του Πολ Τόμσεν ότι οι Γερμανοί συνταξιούχοι αμείβονται με λιγότερα χρήματα από αυτά που παίρνουν οι Έλληνες συνταξιούχοι, σχολίασε στην εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1» ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ιορδάνης Τζαμτζής. 

«Το ότι ο κ. Τόμσεν ή ο κάθε κ. Τόμσεν θέλει και λέει αυτά τα πράγματα, δε σημαίνει ότι εμείς θα το κάνουμε αποδεκτό. Ήδη δόθηκε απάντηση από τον Βρούτση αλλά είναι ξεκάθαρο ότι δεν πρόκειται να πάμε σε νέα. Προς Θεού. Ο Τόμσεν και ο κάθε Τόμσεν μπορεί να ζητάει οτιδήποτε». 

Πάντως, στο ερώτημα του Γιώργου Παπαδάκη για το γιατί δεν δίνουν τα σωστά στοιχεία στους τροϊκανούς, εκείνος επιτέθηκε στον πρόεδρο της στατιστικής υπηρεσίας. «Έχουμε στατιστική υπηρεσία, στην οποία μάλλον είναι πρόεδρος άνθρωπος που δεν πληρώνει καν εισφορές. Ο άνθρωπος που είναι επικεφαλής και για μένα θα έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί, δεν πληρώνει καν εισφορές. Και δήλωσε ότι δεν πληρώνει εισφορές γιατί δεν θα έχει απολαβές. Είναι δυνατόν;», είπε χαρακτηριστικά. 

Ι. Τζαμτζής από ΣΚΑΪ: Καμία πιθανότητα συνεργασίας ΝΔ-Χρυσής Αυγής (video)


E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Κατηγορηματικά αντίθετος απέναντι στη σεναριολογία συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με τη Χρυσή Αυγή εμφανίστηκε ο βουλευτής Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής στην εκπομπή "Πρώτη Γραμμή" του ΣΚΑΪ το πρωί της Τρίτης.
Ο κ. Τζαμτζής διέψευσε και χαρακτήρισε απαράδεκτα τα σενάρια περί προσέγγισης του κόμματος του Ν. Μιχαλολιάκουαπό το κυβερνών κόμμα τα οποία φούντωσαν το τελευταίο διάστημα με αφορμή δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα ο οποίος αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας ενός "μετώπου" υπέρ της πατρίδος και εναντίον της τρόικας.
Παράλληλα χαρακτήρισε για ακόμη μια φορά τη Χρυσή Αυγή ναζιστικό μόρφωμα καταγγέλλοντας ότι έχει δεχθεί επιθέσεις από μέλη της αρκετές φορές στο παρελθόν ενώ συνέστησε ψυχραιμια και αυτοσυγκράτηση απ' όλους ιδίως όταν αυτό αφορά ζητήματα ιδεολογίας κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑότι με αυτή τη σεναριολογία "επωάζει το αυγό του φιδιού".

Aπό 15 Ιουλίου έως και 28 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις κτηνοτρόφων και μελισσοκόμων στη δράση 1.1 για αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης

 

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, υπέγραψε απόφαση για πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σχετικά με συμμετοχή στη δράση 1.1, που αφορά στην «Αγορά και εγκατάσταση ηλεκτροφόρου περίφραξης» του Μέτρου 2.1.6 «Στήριξη για μη παραγωγικές επενδύσεις», στο πλαίσιο προγραμμάτων στήριξης της αγροτικής ανάπτυξης από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥπΑΑΤ, η συγκεκριμένη δράση εφαρμόζεται μόνο στις περιοχές που αποτελούν οικότοπους της αρκούδας. Αποδέκτες της πρόσκλησης είναι μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι με εκτατικές εκτροφές αιγοπροβάτων που διαμένουν ή μετακινούνται στις περιοχές παρέμβασης και είναι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Αγροτών και Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων.
Στόχος της εφαρμογής της αγοράς και εγκατάστασης ηλεκτροφόρου περίφραξης είναι να αποφευχθούν οι ζημιές που καταγράφονται από την «εισβολή» των αρκούδων σε χώρους μελισσοκομικών εκμεταλλεύσεων ή κτηνοτροφικής δραστηριότητας, ώστε να προστατευθεί η βιοποικιλότητα και να διατηρηθεί η γεωργική δραστηριότητα στις ορεινές και μειονεκτικές περιοχές.
Για τη συγκεκριμένη πρόσκληση, το σύνολο των πιστώσεων ανέρχεται σε 3 εκατ. ευρώ.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τις αιτήσεις ενίσχυσης από τις 15 Ιουλίου έως και τις 28 Σεπτεμβρίου.


Αρχειοθήκη ιστολογίου