Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

«Δικαίωση για την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και την ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου»


Ιορδάνης Τζαμτζής: «Δικαίωση για την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και την ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου»

Δικαιώθηκαν η Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Γιαννιτσών και η ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου και πληρώνονται τα επιχειρησιακά προγράμματα του έτους 2012 που υλοποιούσαν.

Σε συνάντηση που προγραμμάτισε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με τον Γενικό Διευθυντή του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Μπαμπασίδη Κυριάκο τέθηκε για άλλη μία φορά το θέμα της πληρωμής των επιχειρησιακών προγραμμάτων των 2 φορέων μετά την αναστολή της άρσης αναγνώρισης τους.

Στην πρωινή συνάντηση εκτός από τον κ. Τζαμτζή, συμμετείχε και ο Βουλευτής κ. Σταμενίτης Διονύσης, ο Πρόεδρος της ΚΑΣΟ Μεγ. Αλεξάνδρου κ. Αυγουστής Στράτος, ο Αντιπρόεδρος κ. Μπάτσιος Βασίλης και το Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Τσάτσας Γεώργιος. 

Μετά την πρωινή συνάντηση με τον κ. Μπαμπασίδη επειδή υπήρξε διαφωνία από υπηρεσιακούς παράγοντες, ο κ. Τζαμτζής είχε εκ νέου συνάντηση στις 15:30 το απόγευμα με τον Πρόεδρο του ΟΠΕΚΕΠΕ κ. Αποστολάκο Γρηγόρη και τον Γενικό Διευθυντή κ. Μπαμπασίδη Κυριάκο, όπου αποτέλεσμα αυτής ήταν να υπογραφεί η απόφαση για την χρηματοδότηση των δύο φορέων. 

Η απόφαση χρηματοδότησης αναφέρει: «μετά από εξέταση των φακέλων και με υπ’ αριθμ. 15887 / 11-10-2013 απόφαση προσωρινής ανάκλησης για ένα έτος της απόφασης 15457/ 8-10-2013 του πρακτικού που αφορά την ανάκληση της αναγνώρισης των παραπάνω οργανώσεων παραγωγής εντέλλεσθε όπως προβείτε στην πληρωμή του αναλογούντος ποσού για την υλοποίηση των δράσεων των επιχειρησιακών προγραμμάτων ροδάκινων που υλοποιούν οι οργανώσεις παραγωγών για το έτος 2012».    

Τα παραπάνω χρήματα θα διατεθούν στους παραγωγούς για την υλοποίηση του προγράμματος του κάθε φορέα.



Αρχειοθήκη ιστολογίου