Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Τζαμτζής στον ΣΚΑΪ: Στόχος να μείνει στο τραπέζι η μείωση της τιμή πετρελαίου θέρμανσης


Ο βουλευτής της ΝΔ επανέλαβε πως «η τιμή επί του πετρελαίου θέρμανσης πρέπει να μειωθεί».

Διαφημίσεις GoogleΑσφάλεια Αυτοκινήτου 86€Εκπτωτικά Πακέτα & Online Σύγκριση. Η φθηνότερη Ασφάλεια Αυτοκινήτου!www.insurancemarket.gr/CarΦθηνό Πετρέλαιο ΘέρμανσηςΆμεση εξυπηρέτηση,εγγυημένη ποσότητα οn-line αγοράwww.nobeltherm.gr
Να «μείνει στο τραπέζι» το θέμα του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης είναι ο στόχος των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που ζητούν τη μείωσή του, όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο βουλευτής ΝΔ Ιορδάνης Τζαμτζής, επαναλαμβάνοντας πως «η τιμή επί του πετρελαίου θέρμανσης πρέπει να μειωθεί».

Ο κ. Τζαμτζής παραδέχθηκε πως στο μέτωπο του πετρελαίου υπάρχει «σοβαρό» και δύσκολο» πρόβλημα, καθώς από τη μία πλευρά «πολύς κόσμος δεν παίρνει πετρέλαιο διότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα», αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται «να συγκεντρωθούν χρήματα στα ταμεία του κράτους».

Υπενθυμίζεται πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει απορρίψει κάθε ενδεχόμενο μείωσης του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Απαντώντας στις επικρίσεις που έχει δεχθεί περί της κριτικής που έχει ασκήσει στον υπουργό Οικονομικών, ο κ. Τζαμτζής υπογράμμισε πως «η πολιτική δεν ασκείται σε προσωπικό επίπεδο».

Τέλος, ερωτηθείς για την υπόθεση του πρώην υπουργού Μεταφορών Μιχάλη Λιάπη, που συνελήφθη να οδηγεί ανασφάλιστο όχημα με πλαστές πινακίδες, ο κ. Τζαμτζής επεσήμανε πως οι πολιτικοί πρέπει να είναι «πολύ προσεκτικοί σε οτιδήποτε λέμε ή κάνουμε», καθώς οι πολίτες κρίνουν το «πώς και το από πού ζούμε».


Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/248827/tzamtzis-ston-skai-stohos-na-meinei-sto-trapezi-i-meiosi-tis-timi-petrelaiou-thermansis/#ixzz2omI9vtJI
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook

Αρχειοθήκη ιστολογίου