Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

ΝΔ: Ο Τσίπρας κάνει πώς δεν θυμάται τον υποστηρικτή του Κουφοντίνα, Νίκο Γιαννόπουλο.

Η εκπρόσωπος της ΝΔ έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο όπου ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται δίπλα στο δημοσιογράφο Νίκο Γιαννόπουλου ο οποίος προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα

Νέα επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ασημακοπούλου, με αφορμή το γεγονός ότι το στέλεχος του κόμματος Νίκος Γιαννόπουλος προλογίζει το βιβλίο του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Η κ. Ασημακοπούλου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία παραπέμπει τον Αλέξη Τσίπρα σε στην τρίτη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ τον Νοέμβριο του 2009 και σε ένα βίντεο το οποίο απεικονίζει την «παρουσία και την παρέμβαση» του Νίκου Γιαννόπουλου.

Χθες ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε ότι «ο κ. Ν. Γιαννόπουλος ουδέποτε υπήρξε μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Κατά τ' άλλα, καλή Σαρακοστή», ωστόσο, η κ.  Ασημακοπουλου σχολίασε εκ νέου σήμερα το θέμα, κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα ότι δεν βρήκε το θάρρος «να διαγράψει τον υμνητή του κατά συρροή δολοφόνου Δ. Κουφοντίνα».

Όπως αναφέρει η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Τσίπρας «βρίσκει το θράσος να ψεύδεται και να ισχυρίζεται πως δεν είναι μέλος του κόμματός του».

«Τι φοβάται, τι έχει να κρύψει;», διερωτάται η κυρία  Ασημακοπούλου και θυμίζει στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος, όπως αναφέρει, «προσποιείται αμνησία», την παρέμβαση Γιαννόπουλου με το παρακάτω βίντεο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου