Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ ΣΤΟΝ ΕΛΓΑ

 ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ       
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΤΖΑΜΤΖΗΣ
Κοσμήτορας της Βουλής
 Βουλευτής Νομού Πέλλας – Νέα Δημοκρατία
 .
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Σκύδρα 28-3-2014
 
                            
 
Συνάντηση με τον Αντιπρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Μποτό Αργύρη είχε την Παρασκευή 28-3-2014,  ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, με θέμα την καθυστέρηση ολοκλήρωσης διαδικασίας των αποζημιώσεων ΕΛΓΑ για το έτος 2013 στον Νομό Πέλλας.
Ο κ. Τζαμτζής τόνισε στον κ. Μποτό την αναγκαιότητα να ολοκληρωθεί άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων γιατί όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «οι αγρότες κατανόησαν το μέγεθος της ζημιά και τον μεγάλο όγκο δηλώσεων που είχε ο ΕΛΓΑ να επεξεργαστεί, αλλά έχουν φτάσει στα όρια τους, έχουν γονατίσει οικονομικά αντιμετωπίζοντας πρόβλημα επιβίωσης. Χωριά του Δήμου Σκύδρας και του Δήμου Έδεσσας με ολοκληρωτική καταστροφή της παραγωγής, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ αποζημίωση».
Επίσης, ο Βουλευτής υπογράμμισε στον Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ ότι λόγω της ζημίας που υπέστησαν οι αγρότες πέρσι στις καλλιέργειες τους και πολλοί από αυτούς δεν έχουν αποζημιωθεί και για το λόγο αυτό αδυνατούν να καταβάλλουν τις ασφαλιστικές εισφορές του 2013 και θα πρέπει από την πλευρά του Οργανισμού να υπάρξει μέριμνα παράτασης προθεσμίας πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών.
Ο κ. Μποτός επικοινώνησε παρουσία του κ. Τζαμτζή, με τον Προϊστάμενο του Υποκαταστήματος  ΕΛΓΑ Βέροιας, ζητώντας την άμεση ολοκλήρωση καταγραφής των πορισμάτων των ζημιών και ο Προϊστάμενος από την πλευρά του τον διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των δηλώσεων και να αποζημιωθούν όλοι οι αγρότες.
Ακόμη, ο κ. Μποτός για το θέμα της παράτασης ασφαλιστικών εισφορών είπε στον κ. Τζαμτζή ότι το θέμα θα συζητηθεί στο Συμβούλιο του Οργανισμού που θα πραγματοποιηθεί 1 Απριλίου.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου