Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Τζαμτζής σε Διαμαντόπουλο: Είστε μεταξύ των γουναράδικων και του να στηρίζετε τρομοκράτες

Τζαμτζής σε Διαμαντόπουλο: Είστε μεταξύ των γουναράδικων και του να στηρίζετε τρομοκράτες
Σφοδρή αντιπαράθεση μεταξύ των βουλευτών της συμπολίτευσης και του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης για τα καταστήματα κράτησης τύπου Γ' (φυλακές υψίστης ασφάλειας), εξελίσσεται στο Α' Θερινό Τμήμα, με κορυφαία αυτήν ανάμεσα στον βουλευτή της ΝΔ, Δάνη Τζαμτζή και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ευάγγελο Διαμαντόπουλο.
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τζαμτζής ανέγνωσε από τα πρακτικά αναφορά του κ. Διαμαντόπουλου, σύμφωνα με την οποία «μάρτυρες, πήγαν βουλευτίνα και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε έναν άνθρωπο που είχε 97% αναπηρία, με προβλήματα υγείας πολλά από τα οποία προκλήθηκαν μέσα στη φυλακή. Γιατί; Διότι εννοούμενος ως τρομοκράτης από το Σύνταγμα και από τον νόμο διάλεξε την ένοπλη πάλη».
«Δεν βάζετε μυαλό. Είστε μεταξύ της λογικής των γουναράδικων και της λογικής να στηρίζετε τρομοκράτες» είπε ο κ. Τζαμτζής στον κ. Διαμαντόπουλο, θέτοντάς του το ερώτημα: «Είναι ο Ξηρός τρομοκράτης ή επέλεξε την ένοπλη πάλη; Για πείτε μας».
Σε πρόβλημα του κ. Τζαμτζή με τα ελληνικά του, απέδωσε ο κ. Διαμαντόπουλος τα όσα είπε ο βουλευτής της ΝΔ και μίλησε για «επίθεση λασπολογίας» και διαστρέβλωση των λεγομένων του.


Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/469759/tzamtzis-se-diamantopoylo-eiste-metaxy-ton-goynaradikon-kai-toy-na-stirizete-tromokrates#ixzz36sg0OEPU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου