Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Ι. Τζαμτζής: Οι κλέφτες στη φυλακή (video)


E-mailΕκτύπωσηPDF
alt
 κλικ για μεγέθυνση
Συνέντευξη τύπου παραχώρησε το απόγευμα της Παρασκευής(3/1) σε γνωστό ξενοδοχείο της Σκύδρας ο βουλευτής της ΝΔ Κος Τζαμτζής Ιορδάνης, παρουσία εκπροσώπων από τα τοπικά ΜΜΕ και πολιτών.
Αφού έκανε αρχικά έναν πρόχειρο απολογισμό του έργου της ΝΔ αλλά και του ιδίου ως εκπροσώπου στο  Κοινοβούλιο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι κατέθεσε στο 18μηνο που είναι βουλευτής 211 ερωτήσεις,  τόνισε  ότι τα μέτρα που έχει πάρει η δικομματική κυβέρνηση, είναι ο μόνος τρόπος για να βγει η χώρα  από τη κρίση.
Ξεκαθάρισε ότι δεν είναι στις προθέσεις του η διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου της Σκύδρας, γεγονός που ανακοίνωσε όπως είπε στα στελέχη του συνδυασμού του μία ημέρα πριν στον ίδιο χώρο, διεκρινίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι διατεθειμένος να δώσει  το... δαχτυλίδι σε κανέναν από αυτούς.  
Σε σχετική ερώτηση του karatzova.com, σχετικά με την αποζημίωση από τον παγετό που έπληξε αρχές του 2013 την εκπύρηνη παραγωγή των αγροτών της περιοχής, απάντησε ότι οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ, έλαβαν τέλος του Οκτώβρη 2013 τις καταστάσεις και οι γεωπόνοι εργάζονται πυρετωδώς για την επεξεργασία των στοιχείων ώστε να καταβληθούν οι αποζημιώσεις μέχρι τέλος του Γενάρη 2014. 
Επίσης σε άλλη ερώτηση της εφημερίδας μας, σχετικά με τις  συνεχείς εμφανίσεις του στα τηλεοπτικά παράθυρα, αν γίνονται κατόπιν προσωπικής επιλογής ή εντολής από το κόμμα, απάντησε ότι πηγαίνει με δική του πρωτοβουλία σε όποιους και όποτε τον καλούν. 
Ακόμη κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι δεν έχει πρόγραμμα και ότι οι βουλευτές του είναι χωρισμένοι στα δύο σχετικά με την έξοδο της χώρας μας από το ευρώ ενώ αναφορικά με τη δημοσκοπική πίεση που δέχεται η συγκυβέρνηση τον τελευταίο καιρό δήλωσε:
Τέλος ο κ. Τζαμτζής επισήμανε ότι αισθάνεται έτοιμος να αναλάβει υπουργικό θώκο σε τυχόν ανασχηματισμό αν του το ζητήσει ο Πρωθυπουργός.



Αρχειοθήκη ιστολογίου