Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Τζαμτζής: «Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου και πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ για το έτος 2013 την Πέμπτη 22 Μαΐου»


Ιορδάνης Τζαμτζής: «Παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου και πληρωμή αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ για το έτος 2013 την Πέμπτη 22 Μαΐου»

Ο Βουλευτής Πέλλα κ. Ιορδάνης Τζαμτζής ενημερώνει τους αγρότες ότι δίδεται παράταση για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ δίνει παράταση πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών και οι αγρότες θα μπορούν να καταβάλουν εμπρόθεσμα τις ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΛΓΑ έως 30 Ιουνίου. 

Υπενθυμίζεται οτι ο κ. Τζαμτζής έπειτα από συνεχής παρεμβάσεις, με ερώτηση που κατέθεσε προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Τσαυτάρη Αθανάσιο αλλά και με επαφές τόσο με τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Έξαρχο Βασίλη, όσο και τον Αντιπρόεδρο ΕΛΓΑ κ. Μποτό Αργύρη, δικαιώνεται διότι δίνεται παράταση ενός τριμήνου επιπλέον για την πληρωμή των ασφαλιστικών εισφορών του ΕΛΓΑ από τους αγρότες.

Επίσης, ο κ. Τζαμτζής ενημερώνει τους αγρότες ότι την Πέμπτη 22 Μαΐου ο ΕΛΓΑ θα πραγματοποιήσει πληρωμή που αφορά τις αποζημιώσεις των αγροτών που εκκρεμούν για το έτος 2013 από ζημιογόνα αίτια όπως χαλάζι, βροχόπτωση και ανεμοθύελλα.



http://aridaianews.blogspot.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου