Συνολικές προβολές σελίδας

Σάββατο 2 Αυγούστου 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ε. ΤΖΙΒΟΠΟΥΛΟΣ




Το χρυσό μετάλλιο και το απόλυτο "Δέκα" πήρε χθές 31/7/2014 ο Στέφανος Ε. Τζιβόπουλος στο δυσκολότερο αγώνισμα του Αμερικανικού πρωταθλήματος καταδύσεων (grand masters diving) και στέφθηκε πρωταθλητής Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
Ο Τζιβόπουλος έγινε ο πρώτος Έλληνας, που κερδίζει έξι συνεχόμενους τίτλους στο Αμερικάνικο open και τρεις συνεχόμενους Ευρωπαϊκούς τίτλους, φτάνοντας τη συλλογή του στα 14 χρυσά σε περίοδο δυο ετών.

Με τον υπερπρωταθλητή μας αγωνίζεται και ο Ηρακλής Σακκαλής και οι δυο μαζί θα λάβουν μέρος στον τελικό των συγχρονισμένων καταδύσεων, όπου είναι φαβορί για άλλο ένα μετάλλιο. Ο Σακκαλής βρίσκεται σε άριστη φόρμα και τερμάτισε τρίτος στο αγώνισμα grand master και πρώτος στο ατομικό ανδρών από τα 3 μέτρα. Μαζί τους βρίσκεται και η αθλήτρια Γεωργία Χατζηγεωργίου, που θα αγωνιστεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Καναδά. Επίσης ο Στέφανος θα αγωνιστεί στο μικτό μαζί με την Αμερικάνα πρωταθλήτρια και αναμένεται κι από αυτό το αγώνισμα κάποια επιτυχημένη εμφάνιση.
Θαυμάσιο ξεκίνημα λοιπόν για τον Έλληνα αθλητή, του οποίου το βλέμμα είναι στραμμένο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα που διοργανώνεται στον Καναδά και ήδη το μάτι του "γυαλίζει".



Σε συνομιλία που είχαμε με τον  υπερπρωταθλητή, που έλκει την καταγωγή του από τους Προμάχους Πέλλας, μας δήλωσε:
- O ανταγωνισμός των αγώνων ήταν πολύ σκληρός, αλλά την κατάκτηση του μεταλλίου την είχα τάξει στον πρόσφατα αδικοχαμένο αδερφικό μου φίλο Γιάννη, και σε όλη τη διάρκεια των αγώνων, τον έχω δίπλα μου, φύλακα Άγγελο, και με τη βοήθεια του Θεού, τα κατάφερα.
-Το χρυσό μετάλλιο, μας είπε, το αφιερώνω στον αδερφό μου Γιάννη, στους γονείς μου, στους γονείς του Γιάννη-που είναι και δικοί μου- και σε όλους τους Έλληνες, που με εμψυχώνουν με τις ευχές και τις προσευχές τους.


Δείτε τα πρώτα μηνύματα που ανταλλάξαμε με τον Στέφανο αμέσως μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.




http://promahi-nea.blogspot.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου