Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Τζαμτζής: Θα απορριφθούν οι αποζημιώσεις ΠΣΕΑ 2010;


Ιορδάνης Τζαμτζής: Θα απορριφθούν οι αποζημιώσεις ΠΣΕΑ 2010;

Την αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους αγρότες του Νομού Πέλλας εξαιτίας της έντονης φημολογίας ότι απορρίπτονται οι αποζημιώσεις ΠΣΕΑ του έτους 2010, εξέφρασε με ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Καρασμάνη Γιώργο. 

Ο κ. Τζαμτζής στην ερώτηση του ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να δοθούν άμεσα έγκυρες διευκρινήσεις στους αγρότες του Νομού Πέλλας για τις αποζημιώσεις ΠΣΕΑ του έτους 2010, αναφέροντας τα εξής:
 
«Κύριε Υπουργέ, 

Μεγάλη αναστάτωση έχει δημιουργηθεί στους αγρότες του Νομού Πέλλας από τις φήμες που θέλουν την απόρριψη των αποζημιώσεων ΠΣΕΑ του έτους 2010, για τις ζημιές που έχουν υποστεί καλλιέργειες. 

Μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες του ΕΛΓΑ σε παρεμβάσεις μου απαντούσαν οτι επεξεργάζονται τα στοιχεία για να μπορέσουν να αποδώσουν τις αποζημιώσεις στους αγρότες. 

Η φημολογία δεν εγκρίνονται τα ΠΣΕΑ του 2010 και δεν θα αποζημιωθούν οι αγρότες, έχει φέρει σε απόγνωση όλους τους αγρότες, οι οποίοι περίμεναν με αγωνία αυτές τις αποζημιώσεις. 

Πρέπει να διευκρινιστεί άμεσα τι ακριβώς συμβαίνει ώστε οι αγρότες να έχουν υπεύθυνη πληροφόρηση για το συγκεκριμένο θέμα. 

Ερωτάσθε κ. Υπουργέ 

α) Θα πληρωθούν τα ΠΣΕΑ του 2010 όπως είχε προγραμματιστεί ή όχι; 

β) Ποιες καλλιέργειες θα αποζημιωθούν; 

γ) Εάν εξαιρούνται καλλιέργειες από αυτές που είχαν κάνει δήλωση οι αγρότες, για ποιους λόγους εξαιρούνται σήμερα αυτές οι καλλιέργειες;»


http://aridaianews.blogspot.gr/

Σαρδαμ Παπανδρεου best of.

Αρχειοθήκη ιστολογίου