Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ιορδάνης Τζαμτζής «Να δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ στον Δήμο Αλμωπίας»

Ιορδάνης Τζαμτζής «Να δημιουργηθεί σταθμός ΕΚΑΒ στον Δήμο Αλμωπίας»

Την δημιουργία ΕΚΑΒ στον Δήμο Αλμωπίας ζητάει ο Βουλευτής Πέλλας κ. Ιορδάνης Τζαμτζής με επιστολή που κατέθεσε στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ

Ο κ. Τζαμτζής επισημάνει στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ την αναγκαιότητα δημιουργίας ΕΚΑΒ στον Δήμο Αλμωπίας αναφέροντας τα εξής: 

«Κύριε Πρόεδρε, 

Ο Δήμος Αλμωπίας του Νομού Πέλλας περιλαμβάνει την πρώην Επαρχία Αλμωπίας. Πολλά χωριά είναι δίπλα στα σύνορα μας με τα Σκόπια.
 
Οι αποστάσεις από το Κέντρο Υγείας Αριδαίας με τα απομακρυσμένα χωριά του Δήμου, είναι πολύ μεγάλες, μεταξύ 20 -40 χιλιόμετρα. 

Οι αποστάσεις από το Κέντρο του ΕΚΑΒ στην Έδεσσα φθάνει τα 70 χιλιόμετρα, ο χρόνος διακομιδής δε, είναι περίπου 50 – 55 λεπτά. Εάν συμβεί κάτι και απουσιάζει το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αριδαίας, τότε ο χρόνος για να αντιμετωπίσει το ΕΚΑΒ μια διακομιδή από ένα απομακρυσμένο χωριό είναι πολύ μεγάλος και πολλές φορές, αποβαίνει μοιραίος για τον άνθρωπο που διακομίζεται. 

Απολύτως απαραίτητο λοιπόν είναι να συσταθεί και να λειτουργήσει σταθμός ΕΚΑΒ για να καλυφθεί η περιοχή του Δήμου Αλμωπίας, ο οποίος είναι από τους μεγαλύτερους σε έκταση Καλλικρατικούς Δήμους και να υπάρχει έτσι η δυνατότητα να σώζονται ζωές συνανθρώπων μας με την γρηγορότερη μεταφορά τους στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας ή το Νοσοκομείο Έδεσσας. 

Είμαι βέβαιος ότι θα ανταποκριθείτε στην ανάγκη αυτή και σας ευχαριστώ. 

Με τιμή
Ιορδάνης Τζαμτζής
Βουλευτής Πέλλας



http://aridaianews.blogspot.gr/

Αρχειοθήκη ιστολογίου