Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Debate: Καθαρός νικητής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης


Debate: Καθαρός νικητής ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης - Κεντρική Εικόνα
Σίγουρος ο πρόεδρος της ΝΔ, αμήχανος και χωρίς πρόταση ο Τσίπρας 
Τι ειπώθηκε στη δεύτερη τηλεμαχία των δύο πολιτικών αρχηγών
Οι απαντήσεις στους δημοσιογράφους και οι διάλογοι Τσίπρα-Μεϊμαράκη


Καθαρό νικητή είχε το αποψινό dabate, καθώς ο Βαγγέλης Μειμαράκης, επικράτησε έναντι του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της ΝΔ, εμφανίστηκε πιο σίγουρος και ξεκάθαρος από ποτέ, σε αντίθεση με τον Αλέξη Τσίπρα, που το έριχνε συνέχεια στην πλάκα και στο χιούμορ, χωρίς να πει τίποτε και να κάνει την παραμικρή αυτοκριτική για την περίοδο της διακυβέρνησης του. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας για ακόμα μία φορά ενίσχυσε το πρωθυπουργικό προφίλ του.
Ο πρώην πρωθυπουργός σε πολλές απαντήσεις έδειχνε αμήχανος και προσπάθησε να πετάξει την μπάλα στην εξέδρα, απαντώντας με τσιτάτα και κλισέ, στα οποία είναι πολύ καλός. Παράλληλα πιάστηκε αδιάβαστος σε αρκετά ζητήματα.
Σε όλες τις θεματικές ενότητες , ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ήταν πιο σίγουρος από ποτέ και επανέλαβε ότι "δεν υποσχέθηκα τίποτα" και πως η χώρα πρέπει να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις.
Ο Βαγγέλης Μειμαράκης, ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα "γιατι ζητάτε την ψήφο του ελληνικού λαού;" λέγοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός έχει ζαλιστεί μετά την υπογραφή του μνημονίου.  
Παράλληλα στις δύο συζητήσεις που είχαν με τη διαδικασία των απευθείας ερωτήσεων και απαντήσεων ο Αλέξης Τσίπρας έχασε κατά κράτος.
Κύκλοι της ΝΔ σχολιάζοντας την εμφάνιση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην τηλεμαχία με τον Αλέξη Τσίπρα ανέφεραν τα εξής:
«Επιβεβαίωσε την υπεροχή του έναντι του Α. Τσίπρα και αυτό που ήταν το κεντρικό ζητούμενο, την πρωθυπουργικότητά του.
Σήμερα η ΕΡΤ έβγαλε νέο πρωθυπουργό. Ο κ. Μεϊμαράκης στάθηκε όχι απλώς στο ύψος των περιστάσεων αλλά ξεπέρασε τις προσδοκίες, όχι μόνο των φίλων της ΝΔ αλλά και των αναποφάσιστων.
Σοβαρός εκεί που έπρεπε, μίλησε τεκμηριωμένα αλλά και με χιούμορ. Ένας νέος σύγχρονος αρχηγός που είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας»

http://www.parapolitika.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου