Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Τζαμτζής: «Εάν κάποιοι θέλουν να με διώξουν από τη ΝΔ να μου το πουν ευθέως»


"Ο Δήμος Πέλλας είναι το 52% του Νομού πληθυσμιακά και πρέπει να έχει τρεις υποψηφίους. Ο Δήμος Έδεσσας με το Δήμο Σκύδρας πρέπει να έχουν 2 υποψηφίους και ο Δήμος Αλμωπίας άλλον έναν"

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις όσον αφορά στη στελέχωση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στην Πέλλα. 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, υποψήφια αναμένεται να είναι η νεοεμφανιζόμενη Ματίνα Σπάρταλη από τη Σκύδρα. Το Aridaia News επικοινώνησε με την κ. Σπαρτάλη, η οποία μας δήλωσε πως ισχύει ότι θα είναι υποψήφια Βουλευτής στο «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο. Εκτός από τους τρεις εν ενεργεία Βουλευτές Γιώργο Καρασμάνη, Διονύση Σταμενίτη και Ιορδάνη Τζαμτζή, αναμένεται να συμμετέχει και ο Κώστας Μπαρμπαγιάννης για την περιοχή της Έδεσσας, ενώ στην Αλμωπία υπάρχει ακόμα ερωτηματικό με την Πρόεδρο της Τοπικής Γέση Πασχαλίδου να δέχεται έντονες πιέσεις. 

Μετά την παραπάνω εξέλιξη, το Aridaia News επικοινώνησε με τον Ιορδάνη Τζαμτζή, ο οποίος μας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 
«Ο Δήμος Πέλλας είναι το 52% του Νομού πληθυσμιακά και πρέπει να έχει τρεις υποψηφίους. Ο Δήμος Έδεσσας με το Δήμο Σκύδρας πρέπει να έχουν 2 υποψηφίους και ο Δήμος Αλμωπίας άλλον έναν. Τρεις υποψήφιοι από το Δήμο Σκύδρας, γιατί; Για να κόψουμε τα πόδια του ενός υποψηφίου; Εάν κάποιοι θέλουν να με διώξουν από τη ΝΔ, να μου το πουν ευθέως».

Αρχειοθήκη ιστολογίου