Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Η Κομισιόν θέλει να “ξεπλύνει” (και) τις δικές της ευθύνες, με την κάλυψη σε Γεωργίου


Screen Shot 2016-08-25 at 9.42.30 AM

Η ηχηρή παρέμβαση της Κομισιόν για την κάλυψη του Ανδρέα Γεωργίου, ήταν περίπου αναμενόμενη. Η ΕΛΣΤΑΤ άλλωστε… υπάγεται στον Κομισιόν. Η ενοχή της ΕΛΣΤΑΤ και του πρώην επικεφαλής της λοιπόν, συνεπάγεται εκ των πραγμάτων και ενοχή της ίδιας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Ο Ανδρέας Γεωργίου άλλωστε, ως υπάλληλος της Κομισιόν, εντολές εκτελούσε. Για να νομιμοποιηθεί η παραποίηση του ελλείμματος του 2009, και να μην… ανοίξει ρουθούνι, αναφορικά με τη βαρβαρότητα της ένταξης της Ελλάδας στους μηχανισμούς στήριξης των Μνημονίων από Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου.
Η αναθεώρηση του τρόπου υπολογισμού των ελλειμμάτων άλλωστε, αποφασίστηκε… κάποιο βράδυ από την Κομισιόν. Και τον προηγούμενο τρόπο υπολογισμού όμως, η Κομισιόν τον είχε αποφασίσει. Αν λοιπόν κάτι… ήταν λάθος, το λάθος το χρεώνεται η Κομισιόν. Και οι ευθύνες θα αναζητηθούν και σε εκείνη.
Διόλου τυχαία επίσης, το σύστημα των πάσης φύσεως ορφανών και ευεργετηθέντων από Σημίτη, μαζί με τους “ακραιοφιλελεύθερους”, ήταν οι μόνοι που έσπεσαν να πανηγυρίσουν για την παρέμβαση της Κομισιόν. Να πανηγυρίσουν για την απόπειρα “ξεπλύματος” ευθυνών. Προφανώς… αφορά και τους ίδιους το θέμα. Το “ξέπλυμα”. Των ευθυνών πάντα…




http://ysterografa.gr

Αρχειοθήκη ιστολογίου